Mali i Zi të njohë Kosovën

Ferhat Dinosha:Koha ka dëshmuar politikën e drejtë të UDSH-së (2)
Koha javore: E njihni, domethënë e pranoni Ju z. Dinosha si institucion Këshillin Nacional Shqiptar? F. Dinosha: Ne jemi angazhuar të parët për Këshillin Nacional të Shqiptarëve dhe natyrisht se prodhimi i bërë është de facto, diçka që ka ndodhur. Tjetër është se jemi të pakënaqur me kombinatorikën e cila ka pasuar. Por si institucion ne do ta njohim. Edhe nëse nuk marrim pjesë në këto kushte në Këshill, ne si institucion do ta njohim për arsye se e dimë se është i nevojshëm për shqiptarët. Koha javore:Ju... Vazhdo

October 12, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Ferhat Dinosha:Koha ka dëshmuar politikën e drejtë të UDSH-së (2)
Tags: , , ,

Ferhat Dinosha:Maji,data ideale për njohjen e Kosovës nga Mali i Zi
Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, Ferhat Dinosha konsideron se Mali i Zi do të duhej që në muajin maj të njohë pavarësinë e Kosovës, për shkak të simbolikës që ka ky muaj për vetë Malin e Zi. Ai pret që pushteti malazias do të ndjekë qëndrimin e Bashkimit Evropian dhe të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. “Mendoj se maji do të ishte datë e duhur edhe për shkak të faktit se sigurisht këtë vit nuk do të ketë zgjedhje parlamentare në Mal të Zi, andaj nuk do të ishte mirë të ngarkojmë atë... Vazhdo