Malli

Merr Baladën e Mentor Kurtishit
Njëra ndër këngët e reja të Rovena Stefa “Malli”, është shumë e kërkuar nga adhuruesit e saj, pasi që për një kohë të shkurtër është klikuar në YouTube nga 17,846 adhurues të këngëtarës. Këtë këngë Rovena e ka huazuar nga Mentor Kurtishi. Është pjesë e albumit të fundit të këngëtarës dhe në YouTube është vendosur kah mesi i tetorit. Po ashtu, është një këngë me një tekst ku e gjejnë veten të gjithë, e që vite më parë, për të parën herë e ka kënduar Mentor Kurtishi. Tash e këndon... Vazhdo

December 18, 2008  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Merr Baladën e Mentor Kurtishit
Tags: , ,