Manifestimi

Mbahet manifestimi: Ulliri Ari i Ulqinit
FOTO VIJESTI Asnjëherë më parë, ekspozimi i prodhimeve të sipërmarrësve nuk kishte zbarkuar kaq masiv në një ambient natyral në qytetin e Ulqinit. Koncepti i organizimit dhe arkitektura e ndërtimit të Panairit mbi prodhimin dhe konkurimin e ullirit ne tregun vendas pati suksese të veçanta në gazetat vendase dhe ato te huaja. A do jetë një Festival i vogël  ndërkombëtar të Gastronomisë Ulqinake ,kjo për herë të parë ishte risia më e bukur e kësaj mespranvere në Ulqin, e servirur me mjeshtëri nga kordinatorja... Vazhdo
Programi i manifestimit tradicional “PRANVERA NË ANË TË MALIT 2009”
Manifestimi tradicional “PRANVERA NË ANË TË MALIT 2009” Programi: E premte, 22 maj 2009 Prezantimi i eksponateve të gjetura gjatë gërmimeve arkeologjike në Shas (Muzeu në Kala, ora 18.00) Promovimi i librit “Shasi i lashtë, monument i kulturës” (Hoteli “Mediteran”, ora 19.30) Shfaqja e filmit dokumentar mbi Shasin i autores Monika Stafa (Hoteli “Mediteran, ora 20.30) Koktej E shtunë, 23 maj 2009 – Dita e sportit Gara në vrapim (nisja te Shkolla e Krythës, ora 09.30) Turne në volejboll... Vazhdo
Manifestimi “Pranvera në Anë të Malit” do të mbahet nga data 22-24 maj 2009
Manifestimi tradicional  “PRANVERA NË ANË TË MALIT 2009” Programi: E premte, 22 maj 2009 Prezantimi i eksponateve të gjetura gjatë gërmimeve arkeologjike në Shas (Muzeu në Kala, ora 18.00) Promovimi i librit “Shasi i lashtë, monument i kulturës” (Hoteli “Mediteran”, ora 19.30) Shfaqja e filmit dokumentar mbi Shasin i autores Monika Stafa (Hoteli “Mediteran, ora 20.30) Koktej E shtunë, 23 maj 2009 – Dita e sportit Gara në vrapim (nisja te Shkolla e Krythës, ora 09.30) Turne në... Vazhdo