Manjola Nallbani

Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Vera për këngëtarët është e mirë edhe për diçka tjetër. E tillë sepse i sjell jo pak të ardhura estradës kosovare. Tashmë shumica prej këngëtarëve kanë bërë kontrata me diskoteka dhe klube e kafe nëpër Ulqin, Durrës, Velipojë dhe vende të tjera bregdetare shqiptare, ku edhe do ta kallin me këngën e tyre, qoftë popullore e ndonjë ritëm tallava pas rakisë. Tashmë mësohet se këngëtari Mehedin Përgjegjaj – Meda është i rezervuar për të kënduar në Ulqin,në restaurantin Royal. Ja pra edhe nje pjese... Vazhdo

June 21, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Manjola Nallbani: Familja ime, perandoria ime
Zilja e celularit, i shpërqendron vëmendjen. I përgjigjet thirrjes dhe rrudh ballin aty për aty. Sindi, nga ana tjetër e linjës, qan: “Mami, dua të vish të më marrësh, tani, menjëherë’. E vogla s’është më shumë se 5 vjeç e gjysmë, tekanjoze domosdo. Ajo vetë kish qenë, që rreth një orë më parë i kish kërkuar të ëmës, ta çonte te gjyshja. Siç fëmijët rëndom e bëjnë një kërkesë të tillë. Por mesa duket, kish ndërruar mendje shpejt dhe donte të kthehej në shtëpi… “Po shpirt, erdha”,... Vazhdo

August 15, 2009  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Manjola Nallbani: Familja ime, perandoria ime
Tags:

Manjola nuk heq dorë nga xhinset
Le të lëvizë moda si të dojë, ajo di që xhinset janë tashmë si një lëkurë e dytë për të. Nëse do të pini një kafe në një nga lokalet e bllokut, me siguri mund të ndesheni me këngëtaren e talentuar Manjola Nallbani e cila ka shtëpinë në një nga pallatet e asaj lagjeje. Dhe në veshjen e saj të përditshme, spikasin xhinset por edhe bluzat e zeza. Dhe nuk ka faj sepse i shkojnë shumë. Në fakt nuk është e lehtë të vendosësh të mbash xhinse pasi është një nga veshjet që kërkon trup perfekt që të biesh... Vazhdo

November 3, 2008  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Manjola nuk heq dorë nga xhinset
Tags: