maratona

Për nder të Ditës së Flamurit,Z. Esat Aloshi vrapon maratonën Ulqin – Shkodër
NJOFTIM Z. Esat Aloshi, i cili punon dhe jeton në SHBA, për nder të 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit dhe 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë, vrapon maratonën personale në shtegun Ulqin – Shkodër. Nisma organizohet me mbështetjen e Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Zi. Nisja e maratonës bëhet në Ulqin, me datën 28 nëntor në orën 09,00 para zyrës së Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Zi. Këshilli Nacional i Shqiptarëve Kryetari Tahir Tahiri  Vazhdo

November 22, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Politika :: Komente (6)
Tags: , , ,