Marina e Ulqinit

Informim zyrtar për punën dy  vjeçare te komunes te Ulqinit nga Kryetari Gëzim Hajdinaga
Të nderuar qytetarë, Përfaqësues të medijave, Zonja dhe zotërinj, Është nder, përgjegjësi dhe kënaqësi që në emër të ekzekutivit vij sot para jush për të bërë këtë informim zyrtar për punën tonë dy  vjeçare. Para dy vitesh me dëshirën e shumicës së qytetarëve të Ulqinit në zgjedhjet e lira dhe demokratike mua dhe stafit tim na u besua  menaxhimi i komunës. Në rradhë të parë ky ishte një nder i madh  që na bëhej e kjo na jepte forcë për angazhim dhe përkushtim të palëkundur, për t’u ... Vazhdo
Kumtesë për opinion e Forcës së Re Demokratike
Heqja dorë nga  rruga e Limanit dhe ndërtimit të marinës së Ulqinit Ardhja e përfaqësuesve të qeverisë së Malit te Zi ne Ulqin, me 12 Shtator, prapë qiti në pah paaftësinë dhe papunësinë e organeve të pushtetit lokal. Tash sa kohe e kemi të qartë epilogun e kësaj rruge por edhe të investimeve tjetra të rëndësishëm sepse  sekretariati përkatës nuk e ka përgatitur propozimin për shpalljen e interesit të përgjithshëm për rrugën e Limanit,çka është si pasoj pamundësia për eksproprimin e tokës për... Vazhdo

September 16, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Politika :: Comments Off on Kumtesë për opinion e Forcës së Re Demokratike
Tags: , , ,

Marina e Ulqinit
Tregim i një qyteti pa port Port Milena si lokacion për vendparkimin e anijeve, me kushte të sotme reale urbanistike dhe duke u bazuar në fuqinë financiare të Komunës, me gjasë ofron mundësi vetëm për parkim horizontal buzë brigjeve të kanalit, kuptohet të rregulluara. Pra situata momentale, duke mos i marrë parasysh intervenimet e mëdha në objektet përreth, nuk ofron shanse të mëdha për marinë me atë konfiguracion të paraparë, por më tepër për një vendparkim të anijeve të madhësisë së vogël. Ky do të... Vazhdo