Marko

Soni Malaj shtatzënë
Për këngëtaren Soni Malaj, të cilën prej kohësh nuk e shohim më në rrugët e Tiranës aq dendur, shtatzënia është stina më e bukur në jetën e saj. Pavarësisht sikleteve që janë të pranishme edhe tek ajo, si te çdo grua tjetër, Soni pohon se ndihet e lumtur për atë çka Zoti i solli. “Me thënë të drejtën, barku akoma s’po duket edhe pse po hyj në muajin e katërt, siç duket ngaqë s’kam pasur fare dhe prej palestrës intensive që kam bërë duket një bark mëse normal”, – tregon për suplementin këngëtarja... Vazhdo

July 14, 2011  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Soni Malaj shtatzënë
Tags: , ,