marrëdhënieve diplomatike me Republikën e Kosovës

Gjukanoviq; vendosja e marrëdhënieve diplomatike me Kosovën,Procedurë që ka një dinamikë
Podgoricë – Kryeministri i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, ka thënë se vendosja e marrëdhënieve diplomatike me Republikën e Kosovës në nivel ambasadorësh është “një procedurë që ka dinamikë”, duke shtuar se Mali i Zi ka pasur prioritete të tjera ndërkombëtare dhe se edhe kjo çështje do të vijë së shpejti në rend dite”. Ai ka hedhur poshtë zërat se gjatë qëndrimit të tij në Nju Jork, në kuadër të zhvillimit të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara ku ai ka marrë pjesë, ka pasur... Vazhdo

October 12, 2009  :: Politika :: Comments Off on Gjukanoviq; vendosja e marrëdhënieve diplomatike me Kosovën,Procedurë që ka një dinamikë
Tags: , ,