masovni turizam

Shasi, lokalitet arkeologjik me rëndësi europiane
Intervistë me historianin e artit Mr. Aleksandar Çilikov Koha javore: Z. Çilikov, si historian arti Ju jeni marrë me qytetet e vjetra në Mal të Zi dhe më gjerë. Nisur nga ky aspekt, cila është rëndësia e Qytetit të Vjetër të Shasit në raport me qytetet e tjera të vjetra në Mal të Zi, por edhe në rajon? A. Çilikov: Ndër lokalitetet në të cilat në të kaluarën kanë ekzistuar qytetet e vjetra të mesjetës së hershme, kur bëhet fjalë për territorin e Malit të Zi, një vend të rëndësishëm gjithsesi zënë... Vazhdo

July 7, 2008  :: Kulturë / Kultura, Shoqëria / Društvo, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Shasi, lokalitet arkeologjik me rëndësi europiane
Tags: , , , , ,

Crna Gora: Protiv masovnog turizma
Iako je prema broju no?enja, posjeti i finansijskim podacima protekla godina bila najbolja u posljednjih 15, ona je pokazala i odre?ene nedostatke u turisti?koj ponudi Crne Gore, prvensteno kada je u pitanju infrastruktura – ocijenili su iz Crnogorskog turisti?kog udruženja (CTU). Vazhdo  Vazhdo