me meritat e saj e fitoj në “Miss Rinora 4” në Zvicerr.

Foto Eskluzive: Martina Ivezaj – Miss Rinora4
Edhe këtë vit u organizua Miss Rinora 4. Kjo traditë bukurie dhe stili është njëra ndër kualitetet e shumta që organizon Rinora 4. Diskoteka ishte e mbushur deri në vendin e fundit dhe kjo gjë është bërë normale në këtë klub argëtimi dhe bukurie. Vajzat që morën pjesë në këtë spektakël bukurie ishin nga të gjitha anët. Ishin trembëdhjetë bukuroshe që defiluan dhe zbukuruan ambientin me orë të tëra. Natyrisht se duhej të vendosej vetëm për një vend të parë edhe pse shumë vajza e meritonin vendin e... Vazhdo