me përjashtim të Unionit Demokratik Shqiptar

Video – Forca e Re Demokratike: Konference për Media
Koalicioni i deshtuar Forca e Re Demokratike është përpjekur që të  hyjë në koalicion me të gjitha partitëpolitike shqiptare, me përjashtim të Unionit Demokratik Shqiptar, duke dashurqë populli shqiptar të flas me një zë. Unioni Demokratik Shqiptar e ka zgjedhurrrugen e vet dhe me aktivitet e deritashme  nuk ka mbrojtur interesat politike të shqiptarëve të Malit të Zi. Bisedimet tona me partitë  tjerashqiptare kanë qenë të vështira sepse, nga një anë kemi pasur presion prej njëpjese të anëtarësisë dhe... Vazhdo