me Serbinë

Mali i Zi uron”marrëdhënie miqësore”me Beogradin
Mali i Zi uron të ketë “marrëdhënie të ngushta dhe miqësore” me Serbinë megjithë mosmarrëveshjet për Kosovën, deklaroi presidenti malazez, Filip Vujanovic, që fillon nesër një vizitë në Beograd dhe që ka si synim ngrohjen e marrëdhënieve dypalëshe. “Mosmarrëveshjet  me Serbinë për Kosovën nuk duhet të venë në rrezik interesin e përbashkët të dy vendeve të Ballkanit për të bashkëpunuar dhe për të mbajtur marrëdhënie miqësore dhe të ngushta”, deklaroi presidenti malazez në... Vazhdo

May 24, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Mali i Zi uron”marrëdhënie miqësore”me Beogradin
Tags: , , ,