Medina Kanaqi

Shtatë medalje për taekwondo Ulqinin në turneun Korçulla open Croatia + Foto
Shtatë medalje për taekwondo Ulqinin në turneun Korçulla open Croatia. Me datë 25-26.082012 në Korçulla të Kroacisë u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të taekwondo-së. Në turne morën pjesë 350 garues nga nëntë shtete rajonale. Klubi i taekwondo-së Ulqini u paraqit me pesë garues, të cilët fituan gjithësejt 7 medalje: 3 të arta, 1 e argjemdë dhe 3 të bronzit. Me medalje u kurorzuan. Bojan Vladisavljevic medalje e artë në diciplinën e Formave, ndërsa medalje e argjend në diciplinën e dyluftimit. Medina... Vazhdo

August 29, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Shtatë medalje për taekwondo Ulqinin në turneun Korçulla open Croatia + Foto
Tags: , , , ,

Taekwondo Ulqini në dy turnamente,Karamanaga e artë,Kanaqi e argjendë
Gjatë këtij vikendi me datë 10-11.12.2011 klubi i taekowndo-së Ulqini mori pjesë në dy turnamente ndërkombëtare. Në Serbi u mbajtë turneu ndërkombëtar   “Serbia open poomsae 2011” ndërsa në France u mbajt turneu i katekoris superiore të klasit A “Paris Open 2011”.   Klubi i taekwondo-së Ulqini në turneun  ndërkombëtar  “Serbia open” u parqitë me dy garuese Ardiana Karamanaga dhe Medina Kanaqi. Garueset nga Ulqini të sukseshme në turneun “Serbia open” ku Ardiana Karamanaga  në një konkorrencë... Vazhdo

December 12, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Sporti / Sport :: Comments Off on Taekwondo Ulqini në dy turnamente,Karamanaga e artë,Kanaqi e argjendë
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Taekwondo kampionati i Malit te Zi
Gjatë këtij vikendi me datë 17.10.2010 në Podgoric u mbajt kampionati i Malit të Zi në sportin olimpik të Taekwondo-së për kategorinë e pionirëve, kadetëve dhe juniorëve. Klubi i Taekowndo-së Ulqini kampion i Malit të Zi, shkëlqen me 14 medalje të arta, gjegjësisht 14 kampion në Mal të Zi nga KT Ulqini. Klubi i taekwondo-së ulqini u paraqit me 23 garues, ku për shkaqe finaciare klubi i taekwondo-së Ulqini nuk arriti që të marrë pjesë me një numër edhe më të madhë garuesish, kështu që u detyruan  të... Vazhdo
Taekwondo Theranda open 2010 Kosova
Gjatë kësaj fudjave me datë 25.09.2010 në Kosovë u mbajt turniri ndërkombëtarë në sportin olimpik të  Taekwondo-së. Në këtë turnirë nuk mungojë as klubi I qytetit tone klubi I taekwondo-së Ulqini. Gara ishte e një niveli të mesëm me karakter ndërkombëtarë, ku në të u paraqiten 4  shtete 18 klube me afro 200 garues. Klubi i Taekwondo-se Ulqini në këtë turnir u paraqit me 22 garuesë. Suksesi I klubit të taekwondo-së Ulqini në këtë turnir nuk mungoj duke arritur të fitoj gjithësejt 20 medalje,  prej... Vazhdo
Taekwondo Club “ULQINI” morri pjesë në turnirin “Trofeu i Beogradit 2010”
Gjatë vikendit klubi i Taekowndo-së Ulqini u paraqitë në turnirin e 11 ndërkombëtarë TROFEU i BEOGRADIT i cili u mbajtë me datë 01.05.2010 në Beograd. Turniri ishte i nivelit të lartë, në këtë turnir u prezantuan 12 shtete me rreth 400 garues. Në këtë turnirë udhëtojë edhe përfaqësuesja e Malit të Zi i përbër prej 17 garuesish, e në mesin e tyre ishin edhe 7 garues nga Klubi i taekowndo-së Ulqini. Garuesit nga KT Ulqini të cilët u paraqitën në këtë turnir me përfaqësuesen e Malit të Zi ishin nga kategoria... Vazhdo

May 6, 2010  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Taekwondo Club “ULQINI” morri pjesë në turnirin “Trofeu i Beogradit 2010”
Tags: , , , , , , , ,

Kupa e Malit te Zi 2009 per pioner, kadet, junior, dhe senior
Lajme nga Taekwondo ”ULQINI” Club Klubi i Taekwondo-se Ulqini u paraqit me 35 garues. Rezultatet e arritura jane: Renditja e pergjithshme ne kategori: 4- kupa: Kupa e vendit te pare ne kategorit: Pioner, Kadet Junior, ndersa ne kategorin e senioreve i takoj kupa e vendit te trete. Bilanci i medaljeve, gjithsejt 31 medalje. 14 medalje te arta, 12 te argjendeta, 5 te bronzeta. Ndersa ne renditjen e pergjithshme klubi i Taekowndo-se Ulqini zuri vendin e pare duke fituar trofeun e kupes se Malit te Zi. Falenderojme Sponsoret tane:... Vazhdo
Taekwondo turniri ndërkombëtar “Mostar Open 2009”
Klubi I Taekwondo-së Ulqini gjatë kësaj fudjave mori pjesë në turnirin ndërkombëtar “Mostar Open” për kategorin shkollore, kadetët e rinjë dhe për kategorinë e kadetëve. Klubi I Taekwondo-së Ulqini vijon me suksesin e radhësë në rangun ndërkombëtar duke fituarë 9 medalje në Mostar. Turniri ishte I nivelit rajonal kryesisht për kategorine e voglushëve ku karakteristik e këtij turniri është se në secilën kategori ka pasur 15 deri në 20 garuesë çka nënkupton se për secilën medalje është dashur që të... Vazhdo
Pasurohet vitrina e medaljeve ndërkombëtare
Taekwondo-së “Ulqini” i ka shtuar vitrinës së medaljeve të fituara në garat ndërkombëtare edhe shtatë medalje të tjera, duke e rritur numrin e medaljeve të fituara gjatë këtij viti në 18, në katër turne me karakter ndërkombëtar ku ka marrë pjesë gjatë këtij viti. Garuesit e KT “Ulqini” kanë fituar dy medalje të arta, tri medalje të argjendta, dy medalje të bronzta si dhe dy kupa në Turneun “Fojnica Open – Bosna dhe Hercegovina”, i cili u mbajt në fundjavë. Me medalje të arta u kurorëzuan Arben... Vazhdo
Takewondo“Ulqini” Arijeta Zati kampione e dyfishtë
U mbajt kampionati i Malit të Zi në taekwondo për kadetë dhe seniorë Kampionë të Malit të Zi u shpallën edhe Adnan Hoxha, Rinor Jahja, Ardijana Karamanaga, Adelisa Muslijeviq dhe Adnan Hasa, i cili fitoi dy medalje të arta dhe një të bronztë. Klubi i Takewondo-së “Ulqini” fitoi 32 medalje në Kampionatin e Malit të Zi për kadetë dhe seniorë që u mbajt më 26 prill. “Ulqini” fitoi shtatë medalje të arta, 12 medalje të argjendta dhe 13 medalje të bronzta. Rezultatin më të mirë e arriti Arijeta Zati, e cila... Vazhdo
Trajneri i KT “Ulqini”, Fikret Dushku,Vit i rritjes së mëtejshme
Gjatë vitit të kaluar ky klub fitoi në garat me karakter kombëtar gjithsej 10 kupa dhe 93 medalje, prej të cilave 25 të arta, 37 të argjendta dhe 31 të bronzta. KT “Ulqini” ka shtatë kampionë vendi në disiplinën e luftave, tre kampionë në disiplinën e formave dhe dy kampionë në disiplinën e demonstrimit. Ulqin – Viti 2008 ishte vit i suksesshëm për Klubin e Taekwondo-së “Ulqini” pasi që nuk munguan sukseset si në arenën kombëtare, ashtu edhe në atë ndërkombëtare. Gjatë vitit të... Vazhdo

Page 1 of 212