Mehmed Zenka

Zenka novi predsjednik Demokratske unije Albanaca
Na šestoj izbornoj Skupštini, održanoj u Ulcinju, kako je saopšteno, izabrani su novi članovi Glavnog odbora DUA Novi predsjednik Demokratske unije Albanaca (DUA) biće Mehmed Zenka, koji je do sada bio vršilac dužnosti predsjednika partije. Doskorašnji predsjednik DUA Ferhat Dinoša proglašen je za počasnog predsjednika partije. Na šestoj izbornoj Skupštini, održanoj u Ulcinju, kako je saopšteno, izabrani su novi članovi Glavnog odbora DUA. Izvor: Mina / Vijesti  Vazhdo

December 24, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Zenka novi predsjednik Demokratske unije Albanaca
Tags:

Gëzim Hajdinaga,bartës i listës së koalicionit UDSH-PPD
Përse duhet të votojnë qytetarët koalicioni e përbashkët me UDSH-në? Sepse: 1.Komuna e qytetit të Ulqinit e drejtuar nga z. Hajdinaga ka shumë tregues pozitiv në ushtrimin e pushtetit. Investime publike, rrugë, hapësira të gjelbërta, ambjent të pastër, ndricim, trotuare, ura, zhvillim të hovshëm të turizmit, investime në kanalizime, restaurim i kulteve fetare,  rritje pagash për punonjësit, stimulim dhe mbeshtetje financiare për nxenës, studentë dhe sportistë të dalluar, shndërrimin e Ulqinit në ozazë të... Vazhdo
UDSH-ja dhe PPD-ja,optimistë për sukses
Ulqin – Unioni Demokratik i Shqiptarëve dhe Partia e Prosperitetit Demokratik do të marrin pjesë në koalicion në zgjedhjet e përsëritura lokale në komunën e Ulqinit, të cilat do të mbahen më 17 tetor. Nënkryetari i UDSH-së, Mehmed Zenka, dhe kryetari i PPD-së, Ali Rexha, duke bërë publik vendimin e dy partive, janë shprehur optimistë për suksesin e këtij koalicioni në zgjedhje. “Optimizmi qëndron në radhët tona dhe presim që edhe në këto zgjedhje të korrim sukses, ashtu siç kemi korrur në zgjedhjet... Vazhdo
Fjalë të rënda midis Mehmet Bardhit dhe Luigj Skrelja gjatë debatit mbi ligjin zgjedhor në televizionin e Ulqinit “TV Teuta” – VIDEO
Ndërpritet debati televiziv për shkak të duelit verbal Fjalë të rënda, sharje dhe ofendime midis kryetarit të Lidhjes Demokratike të Shqiptarëve Mehmet Bardhi dhe funksionarit të “DPS” Luigj Skrelja në duelin televiziv kushtuar ligjit zgjedhor i cili u votua nga shumica në Kuvendin malazez, ku shqiptarët humbasin edhe ato pak drejta të cilat i kishin të garantuara; gjegjësisht njësinë e veçantë zgjedhore në vendet ku shqiptarët janë shumicë e cila shqiptarëve do tu siguronte 5 deputet në Kuvëndin malazez. Për... Vazhdo
Teške rije?i izme?u Mehmeta Bardhija i Lui?a Škrelje tokom debate o izbornom zakonu na Ulcinjskoj Tv – Video
Psovkama i uvredama o izbornim pitanjima Teške rije?i, psovke i uvrede izme?u funkcionera Demokratskog saveza Albanaca i Demokratske partije socijalista Mehmeta Bardhija i Lui?a Škrelje obilježile su preksino? emisiju na televiziji “Teuta” posve?enu izbornom zakonodavstvu. Zbog serije oštrih optužbi i me?usobnih napada, emisija je prekinuta emitovanjem reklama, a brojni gra?ani ju?e su se obratili našoj redakciji sa željom da saznaju da li je intervenisala ulcinjska policija, koja je, navodno, bila informisana o incidentu.... Vazhdo
Mehmed Zenka: Albancima se crno piše – Video
Ulcinj – Potpredsjednik Demokratske unije Albanaca Mehmed Zenka kazao je ju?e da model o autenti?noj zastupljenosti manjina u parlamentu, koji je utvrdila skupštinska radna grupa, nije dobar za Albance i da njegovi sunarodnici nijesu zaslužili takav odnos države prema njima. On je rekao da je neshvatljiva težnja pojedinaca da po svaku cijenu ukinu ste?ena prava manjina, na ?emu se, kako je rekao, s mukom radilo posljednjih 20 godina. Predstavnici najve?eg broja parlamentarnih partija na?elno su se dogovorili o modelu izmjena... Vazhdo

February 13, 2010  :: news :: Comments Off on Mehmed Zenka: Albancima se crno piše – Video
Tags: ,

Mehmed Zenka: Asgjë nuk ndodhë rastësisht
Urë e miqësisë apo mollë sherri Shqiptarët dhe pakicat e tjera në Mal të Zi kërkojnë në shumëçka një vend të merituar në përfaqësimin autentik, gjë që edhe na takon sipas të drejtës hyjnore dhe njerëzore. Edhe vendet përreth dhe më gjerë (BE) kanë kushtetuta qytetare, mirëpo kjo në kurrëfarë forme nuk i ka penguar që të miratojnë ligje elektorale cilësore mbi përfaqësimin e pakicave nacionale. Në vitet e fundit përmes mediave publikohen artikuj të ndryshëm të njerëzve nga politika dhe jashtë saj... Vazhdo