Mehmet Bardhi

Mbjellja e100 ullinjve për 100 vjetorin e pavarësisë në Shas + Foto
NĂ« qytetin e lashtĂ« tĂ« Shasit u be mbjellja e100 ullinjve pĂ«r 100 vjetorin e pavarĂ«sisĂ«. TĂ« pranishem ishin njĂ« numĂ«r i madh pjesĂ«marrĂ«sish, por edhe figura tĂ« rĂ«ndĂ«sishme tĂ« kulturĂ«s, arsimit dhe politikĂ«s vendase tĂ« Ulqinit. PĂ«r begatinĂ« dhe mbarĂ«vajtjen e kĂ«tij manifestimi u interesuan anĂ«tarĂ«t e ShoqatĂ«s “ORA”. Si personalitete politike qĂ« asistuan nĂ« kĂ«t manifestim janĂ«:Nazif Cung,kryetari i KĂ«shillit Nacional tĂ« ShqiptarĂ«ve nĂ« Mal tĂ« Zi – Tahir Tahiri, Fatmir Gjeka,Luigj Shkrela,Genci... Vazhdo

November 25, 2012  :: KulturĂ« / Kultura :: Komente (1)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ulqini feston 100 vjetorin e pavarësisë së Shqipëris + Foto
Me nje program te begatĂ«shem artistik, Keshilli Nacional i Shqiptareve ne Mal te Zi festoi ditĂ«n e flamurit dhe 100 vjetorin e Pavaresise se Shqiperise. Edhe pse gjate gjithe dites ne Ulqin dhe ne vendet tjera ku jetojne shqiptare ne Mal te Zi, atmosfera ishte e zymte, nje dite si te gjithe te tjerat, pa asnje flamur apo ndonje zbukurim tjeter qe te tregonte se shqiptaret kane festen e Flamurit dhe po festojn 100 vjetorin e Pavaresise se Shqiperise. Manifestimi qe organizoi KNSH thuajse e zbukuroj dhe i dha ngjyrat kuq e zi tere kesaj... Vazhdo

November 25, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija :: Komente (2)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Për nder të 100 Vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë nga Flutur Mustafa
‘Rrefim i nje biri’ Nga Flutur Mostafa MirĂ«mbrĂ«ma nĂ«nĂ« … kerkoj ndjesĂ« qĂ« po tĂ« shqetĂ«soj kaq vonĂ« , por ti gjithmonĂ« mĂ« ke thĂ«nĂ« se kur tĂ« mĂ« shterojnĂ« fuqitĂ« te trokas ne derĂ«n tĂ«nde e ti do mĂ« degjosh . . . MĂ« di kush jam ? MĂ« njeh ? NĂ«nĂ« , jam Ulqini yt. Jam Ulqini 2000 vjecar , krenar qĂ« jam i biri i ShqipĂ«risĂ«. NĂ« Berlin me larguan nga gjiri yt , sa kisha mesuar te hidhja hapat e parĂ«. Shkela ne dĂ«rrasĂ« te kalbur , kisha pas lindĂ« nĂ« orĂ« te ligĂ«. NĂ«nĂ« , hapma deren, e di se po... Vazhdo

November 21, 2012  :: Intervista / Intervju :: Komente (25)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kongresi i VI Mbarekombetare i Gruas Shqiptare në Ulqin me 21-22 Nëntor 2012
Gruaja Shqiptare per Zhvillim Ekonomik, Paqe dhe Prosperitet! Rrjeti Global i Gruas Shqiptare, nё vazhdimёsi tё nismёs madhore dhe kombёtare historike te ndermarre per fuqizimin e gruas Shqiptare, po mban Kongresin e Gjashte MbarekombĂ«tare tĂ« Gruas Shqiptare nё Ulqin me 21-22 NĂ«ntor 2012. Do ishte nder tĂ« kishim prezencĂ«n tuaj. Qellimet kryesore te Kongresit jane: Fuqizimi i Gruas Shqiptare dhe fuqizimi i bashkĂ«punimit mbarĂ«kombĂ«tare dhe nder-rajonal, ketu pĂ«rfshire dhe DiasporĂ«n Shqiptare, pĂ«r zhvillim ekonomik, integrim,... Vazhdo

November 20, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events :: Komente (4)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sonte  promovimi  librit “PishtarĂ«t e LirisĂ«” tĂ« autorit Gjylaver Avdiu
Ftoheni tĂ« merrni pjesĂ« nĂ« promovimin e librit “PishtarĂ«t e LirisĂ«” tĂ« autorit Gjylaver Avdiu.Promovimi do tĂ« mbahet me datĂ«n 18.11.2012 nĂ« Ostros tĂ« KrajĂ«s nĂ« ora 12:00 dhe nĂ« ora 18:00 nĂ« restorantin Diamant nĂ« KatĂ«rkollĂ«.Pas promovimit tĂ« librit mbrĂ«mja do tĂ« vazhdojĂ« mĂ« kĂ«ngĂ« e valle pĂ«r nder tĂ« 100-Vjetorit tĂ« PavarĂ«sisĂ« sĂ« ShqipĂ«risĂ«.Jeni tĂ« mirĂ«seardhur! Flower Avdiu Facebook Mekanizmat e asaj kohe tĂ« pakohĂ« Gjylaver Avdiun e denuan me 21 gusht 1983 me procedurĂ« tĂ« shpejtĂ« me dy... Vazhdo

November 18, 2012  :: KulturĂ« / Kultura :: Comments Off on Sonte promovimi librit “PishtarĂ«t e LirisĂ«” tĂ« autorit Gjylaver Avdiu
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Koncert Festiv në Katerkollë me rastin e 100 vjetorit
KĂ«shilli Nacional i ShqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi, filloi parmbrĂ«mĂ« nĂ« KatĂ«rkollĂ« me maratonĂ«n e organizimeve tĂ« Manifestimeve me rastin e 28 NĂ«ntorit – FestĂ«s sĂ« Flamurit dhe 100 Vjetorit tĂ« PavarĂ«sisĂ«. Edhe pse ishin bĂ«rĂ« tĂ« gjitha pĂ«rgatitjet qĂ« manifestimi tĂ« mbahet pĂ«rjashta, kushtet atmosferike na detyruan tĂ« zhvendosemi nĂ« rest.,,Diamant”. NĂ« praninĂ« e njĂ« numri tĂ« madh tĂ« pjesĂ«marrĂ«sve, filloi programi i pasur artistik, ku pĂ«rveç fjalĂ«s sĂ« rastit tĂ« kryetarit tĂ« KĂ«shillit Nacional... Vazhdo

November 18, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Rajoni / Region :: Comments Off on Koncert Festiv nĂ« KaterkollĂ« me rastin e 100 vjetorit
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Potencialet prodhuese nga Ana Malit dhe Kosova promovohen në Katërkollë të Ulqinit
Foto: Ana E Malit Tradita Facebook Manifestimi  ”Dita e shegĂ«s” i organizuar ditĂ«n e enjte nĂ« KatĂ«rkollĂ« tejkaloi tĂ« gjitha parashikimet edhe tĂ« vet organizatoreve. Nuk mbahet mend njĂ« manifestim i kĂ«tij lloji tĂ« jetĂ« mbajtur nĂ« kĂ«to anĂ« dhe interesim tĂ« tillĂ« nga prodhuesit vendor pĂ«r ekspozimin e prodhimeve tĂ« veta. NĂ« manifestimin Dita e ShegĂ«s” nĂ« KatĂ«rkollĂ« tĂ« Ulqinit, u ekspozuan edhe potencialet e KosovĂ«s nga Aleanca Kosovare e Bizneseve. Nazif Cungu, kryetar i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, tha... Vazhdo

November 16, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija, Lajmet / Vijesti :: Komente (2)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

“Kalendari” – ShqiptarĂ«t nĂ« Mal tĂ« Zi nĂ« 100 vite
“Kalendari” – ShqiptarĂ«t nĂ« Mal tĂ« Zi nĂ« 100 vite “Kalendari” pĂ«rfshin tri pjesĂ«,duke vĂ«nĂ« nĂ« qendĂ«r tĂ« vĂ«mendjes njĂ« epizodĂ« tĂ« jetĂ«s sĂ« ulqinakĂ«ve dhe shqiptarĂ«ve nĂ« trevat tjera nĂ« Malin e Zi nĂ« 100 vite. KundĂ«rshtitë : pesimizĂ«m – optimizĂ«m,bashkim-ndarje,lumturi-vuajtje,gĂ«zim-trishtim,pĂ«rbĂ«jn njĂ« gĂ«rshetim tĂ« veçantĂ« tĂ« shĂ«nuar nĂ« kalendar. Persiatja e shqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi ndĂ«r vite,pĂ«r tĂ« hapur kufirin me shtetin AmĂ«,shĂ«nonte njĂ« ngjarje rrĂ«qenthĂ«se dhe atdhetare,si... Vazhdo

November 13, 2012  :: Lajmet / Vijesti, ShoqĂ«ria / DruĆĄtvo :: Komente (3)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Bardhi ne zna da mu je lista postala dio vlasti
U sporazumu o zajedničkom političkom djelovanju kao jedna od potpisnica se navodi i Demokratska partija Fatmira Đeke, koja je na izborima nastupila u koaliciji sa Demokratskim savezom i Albanskom alternativom. Nakon potpisivanja sporazuma, predsjednik Demokratskog saveza Mehmet Bardhi je ocijenio da ta partija nije uĆĄla u vlast. –Mi nijesmo učestvovali ni u kakvim razgovorima sa predstavnicima koalicije „Evropska Crna Gora”. Niko mi nije uputio zvaničan poziv za razgovor u pisanoj formi. Na sastanku u nedjelju veče dogovorio... Vazhdo

November 7, 2012  :: news :: Comments Off on Bardhi ne zna da mu je lista postala dio vlasti
Tags:

BKA organizon manifestimin “Dita e ShegĂ«s” 15 nĂ«ntor 2012
BKA organizon manifestimin “Dita e ShegĂ«s” 15 nĂ«ntor 2012, e enjte ora 11.00h nĂ« KatĂ«rkollĂ«. JENI TË MIRËSEARDHUR BIZNIS KLUB ANAMALIT Kontakt tel:  069/964-461                        biznisanamalit@gmail.com FTESË Biznis Klub Anamalit nĂ« bashkĂ«punim me komunĂ«n e Ulqinit dhe ndĂ«rmarrjen „Agro-Vita” organizojne manifestimin „Dita e ShegĂ«s” E enjte, 15 nĂ«ntor 2012, ora 11.oo – nĂ« KatĂ«rkollĂ«. ‱ Marrin pjesĂ«: prodhues tĂ« shegĂ«s dhe prodhimeve tĂ« tjera nga... Vazhdo

Page 4 of 20« First...23456...1020...Last »