mehmet zenka

Referendum: Samo DUA spremna da čeka do jeseni
Albanske partije negiraju da su se sa DPS-om dogovorile o datumu referenduma Dogovor albanskih stranaka sa Demokratskom partijom socijalista o referendumu za opštinu Malesija još nije postignut, saopštio je za „Dan” Vaselj Siništaj, poslanik sa liste Forca za jedinstvo i odbornik Građanske inicijative u Skupštini Gradske opštine Tuzi . –Još nije postignut dogovor. Ostao je sporan datum održavanja referenduma –naglasio je Siništaj, ne precizirajući kada bi se mogao očekivati novi sastanak sa predstavnicima DPS-a. Predstavnici... Vazhdo

February 2, 2013  :: news :: Komente (2)
Tags: ,

Zenka: Qeverisë së Ulqinit po i bien maskat, ku janë ekspertët?
Ra kjo gjëmë dhe u pamë por gjithsesi maskat ranë Pushuan patriotët e ardhur nga Amerika. Pushuan patriotët kujdestar nga Mali i Zi. Pushuan të gjithë zhurmuesit parazgjedhor. Pushuan emisarët për bashkimin e të gjitha subjekteve politike shqiptare në Mal të Zi. Me ata pushuan edhe sulmet ndaj UDSH-së. Heshtja flet e mbi të gjitha dëshmon se misioni u krye me sukses,fundja skane edhe pse të flasin sepse roli dhe detyra e tyre nuk parasheh aktivitete paszgjedhore. E po zotëri të nderuar ju që me vite te tera, vend... Vazhdo
Mehmet Zenka u zgjodh kryetar i UDSH-së
Në Mbledhjen e gjashtë të  Këshillit drejtues të Unionit Demokratik të Shqiptarëve sot për ushtrues detyre të kryetarit të UDSH-së një zëri u zgjodh Mehmet Zenka.Z.Zenka deri tani ka mbuluar postin e nënkryetarit të partisë në fjalë. Kurse Ferhat Dinosha ,lideri i deri tashëm i UDSH-së u zgjodh kryetari nderi i UDSH-së. Për Mehemt Zenkën votuan anëtarët e të gjithë degave të Unionit një zëri,dega e Plavës,Malësisë,Rozhajës dhe Ulqinit,njofton gazeta elektronike Mina.  Vazhdo

December 24, 2012  :: Shtypi / Mediji :: Komente (11)
Tags:

Zenka – Nimanbegu dhe Abazoviqi përkrahin iniciativën e Brishës për nënshtetësi
Përfaqësuesit e Partive Shqiptare në Mal të Zi me të cilat ka kontaktuar Portali Analitika, konsiderojnë se Iniciativa e kryeministrit të Shqipërisë Sali Berisha, që të gjithë shqiptarëve në rajon t’u mundësohet të kenë shtetësinë e këtij vendi, është pozitive. Berisha ka deklaruar se do të kërkojë miratimin e ligjit, sipas të cilit të gjithë shqiptarët pa marrë parasysh në cilën pjesë të botës gjenden,do të kenë mundësi të kenë shtetësinë e vendit amë. Nënkryetari i Forcës Genci Nimanbegu... Vazhdo

December 6, 2012  :: Politika :: Komente (5)
Tags: , , ,

Nimanbegu i Zenka: Uzeli bi albansko državljanstvo ali bi zadržali crnogorsko
Predstavnici albanskih partija u Crnoj Gori sa kojima je Portal Analitika kontaktirao smatraju da je inicijativa albanskog predsjednika Salji Beriše, da svim Albancima u regionu bude omogućeno da imaju državaljnstvo te zemlje, veoma pozitivna. Berišaje, kako prenose albanski mediji, rekao da će tražiti donošenje zakona po kojem će svi Albanci, bez obzira u kojem dijelu svijeta se nalaze, moći da imaju i državaljnstvo matične zemlje. Potpredsjednik Force Genci Nimanbegu i predsjednik DUA-e Mehmet Zenka kazali su, za Portal Analitika... Vazhdo

December 6, 2012  :: news :: Komente (1)
Tags: ,

Zenka: Ujë nuk ka, e uji po ju mbërrin deri tek fyti!
Sa do që qytetari normal të mundohet të ketë minimumin e mirëkuptimit për paaftësinë, paditurinë dhe mos të përmendi çka më për të ashtuquajturit ekspertë, situata e re e krijuar me ujin tejkaloj çdo kriter të arsyetimit të shëndoshtë. Të lësh një qytet të tërë sot e katërta ditë pa ujë dhe të sillesh sikur ky është problem i thjesht teknik që lehtësisht përmirësohet, tregon çdo gjë por vetëm të mirë asgjë. Po realizohen parandjenjat tona më të errëta e kjo është fakti që ky qytet me kësi... Vazhdo

November 16, 2012  :: Politika :: Komente (9)
Tags: , ,

Zenka: Izborni zakon kažnjava Albance
Mehmet Zenka smatra da albanski narod zaslužuje četiri poslanička mandata Na primjeru Demokratske unije Albanaca (DUA) dokazalo se da postojeći izborni zakon nema nimalo afirmativne vrijednosti prema albanskoj manjini, ocijenio je predsjednik DUA Mehmet Zenka. On ističe da se pogrešnim tumačenjem izbornog zakona kažnjava albanski narod. – Taj zakon se ne odnosi prema Albancima afirmativno, već na diskriminatorski način. Albancima procentualno pripadaju tri mandata u Skupštini, dok su realna albanska potraživanja četiri garantovana... Vazhdo

November 2, 2012  :: news :: Komente (1)
Tags: ,

Gjykata Kushtetuese hedhë poshtë ankesën e UDSH-së
Gjykata  Kushtetuese e Malit të Zi ka hedhur poshtë sot ankesën  e Unionit Demokratik të Shqiptarëve në rezultatet e zgjedhjeve parlamentare që u mbajtën më 14 tetor 2012. Unioni Demokratik I Shqiptarëve paraqiti një ankesë në Gjykata  Kushtetuese e Malit të Zi në rezultatet e zgjedhjeve, pasi ato pretendonin se  partia e tyre humbi mandatin e deputetit për shkak të interpretimit jo adekuat të ligjit për zgjedhjen e deputetëve në parlamentin e Malit të Zi. Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve ,Mehmet... Vazhdo
Zenka: UDSH- ja do ti ankohet gjyqit kushtetues
UDSH do ti ankohet gjyqit kushtetues ndaj vendimit të komisionit shtetëror të zgjedhjeve i cili refuzoi ankesën e kësaj partie lidhur me rezultatin zgjellor. Lideri i UDSH së Mehmet Zenka pret se gjyqi kushtetues do të vendosë drejtë dhe në favor të UDSH së. Nëse nuk ndodhë kështu do ta kemi të qartë se fjala është për diskriminimin ndaj një populli i cili ishte konstruktiv për Malin e Zi,ka theksuar Zenka për agjencinë Mina. TVCG  Vazhdo

October 18, 2012  :: Politika :: Komente (3)
Tags: , ,

Video Spoti i UDSH-së – Fjala është fjalë – Mehmet Zenka
Lista zgjedhore e UDSH-së (Unioni Demokratik i Shqiptareve) Mehmet Zenka, Hamdi Hasani, Hatixhe Gjoni, Gzim Hajdinaga, Enver Dedushaj, Fadil Kajoshaj, Skender Kaleziq,Zeqa Daciq, Beqir Zati,Jasmina Hasa,Ali Dukaj, Deda Zadrima, Anita Nikaj, Ramo Sinanaj, dr Xhelal Murtja, Anton Lucoviq, Husein Dervishi, Izedina Axhoviq Shkrijelj, Astrit Hoxha, Nuro Shata, Luleta Sefa, Enis Gjokaj, Kasem Hoxhiq, Valbonë Malokraja, Nazif Hoxhaj, Rizo Molazeqiri, Vjollca Abazi, Junuz Muharemoviq, Sead Orahovac, Arijeta Muhoviq, Enis Lulanoviq, Selim Karamanaga,... Vazhdo

Page 1 of 512345