Met Gjoni

Bisedë me Mr.Met Gjoni,këshilltar në ambasadën e Malit të Zi në Tiranë
Koha Javore: Shqipëri-Mali i Zi, dy vende kufitare, me hapa të mirë bashkëpunimi sipas opinionit të krijuar nga dy palët. Vërtetë në lartësinë e duhur, apo thjesht një imazh? M. Gjoni: Mali i Zi dhe Shqiperia jane dy shtete fqinje, te cilet pavaresisht ferkimeve gjate historise, jane d uke ndertuar marredhenije shume te mira, do te thoja marredhenje qe mund te sherbejne si shembull per tere Ballkanin Perendimor. Me shpalljen e pavarsise se Malit te Zi me 2006, Shqiperia ishte nder vendet e para qe e njohi dhe ne vitin 2007... Vazhdo

October 9, 2010  :: Shtypi / Mediji :: Komente (1)
Tags: ,

Mali i Zi, shqiptarët jashtë Parlamenti – Video
Kishin 5 deputetë. Kodi i ri Zgjedhor u heq përfaqësimin si njësi zgjedhore e posaçme Shqiptarët e Malit të Zi rrezikojnë të humbin njësinë e posaçme zgjedhore që u jep numrin e 5 deputetëve në Parlamentin e Republikës. Një komision parlamentar prej kohësh po diskuton ligjin e ri zgjedhor, i cili heq njësinë zgjedhore speciale dhe vendos një kufi prej 3 përqindësh, që i duhet një partie për të marrë deputetë. Kështu, shqiptarët rrezikojnë seriozisht të mos përfaqësohen në Parlament. Dje ka vizituar Shqipërinë... Vazhdo

February 11, 2010  :: Shtypi / Mediji :: Komente (1)
Tags: ,

Shpejtove, miku im, dhe e anashkalove dukurinë
Polemikë Ishte ditë feste dhe posa isha kthyer nga vendlindja, ku isha në vizitë te të afërmit e mi. Para muzgut ra telefoni, dhe ja, një mik imi, gazetar, më njoftoi për reagimin dhe njëkohësisht më tha se Radio Ulqini ka organizuar emision special Vazhdo  Vazhdo