METEORIT

Edhe Mali i Zi goditet nga meteori – Video
Besoni ose jo, një meteor, i cili ngjan me atë që ra në Rusi, ka rënë edhe në Mal të Zi edhe atë afër një muaj më herët. Falë një personi i cili e kishte filmuar këtë ngjarje, kjo video është paraqitur gjatë edicionit informativ të televizionit malazez. Sipas ekspertëve në video nuk vërehet ndonjë dallim i madh mes këtij meteori dha atij që ra në Rusi, mirëpo ata njoftojnë se nuk duhet të ketë panik për këtë ngjarje. “Duhet t’ju them se këto filmime janë të mrekullueshme dhe në qoftë se do të... Vazhdo

February 22, 2013  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Edhe Mali i Zi goditet nga meteori – Video
Tags: ,