” Meterizi 3 “

Opozita kunder rrenimit te objekteve ne komun te Ulqinit
Nënkryetari i komunës së Ulqinit,Xhaudet Cakuli para disa ditëve tha për portalin Antene M,se “Plani hapësinor i Ulqinit i cili kanë qenë një problem për vete komunën, duhet të miratohet brenda 2 muajve. Në anen tjeter Cakuli tha se nuk  dihet numri i saktë i objekteve që janë ndërtuar në mënyrë të paligjshme në komun të Ulqinit,dhe  të cilët pas miratimit planit urbanistik do të shemben,duke cekur se ka shumë . Nënkryetari I komunës së Ulqinit ceku gjithasht se ky problem do të zgjidhet deri në fund... Vazhdo