METUBES BUDVA

OT e Ulqinit merr pjesë në Panairi ndërkombëtar të turizmit “Metubes” në Budve
Panairi ndërkombetarë i 21 me rradhe i turizmit, paisjeve të hotelierisë dhe gastronomies, i gërshetuar edhe me panairin e 18 me radhë të ekologjisë si dhe prezantimit  të 7 me radhë të ujit,  furnizimit me ujë dhe tekonologjisë sanitare, u hap dje me 19 prill në Budvë  dhe do të zgjasë deri të shtunen me 21 prill. Në këtë panair marrin pjesë reth 250 subjekte nga 9 shtete të rajonit. Pjesëmarrja e një numri të konsideruashëm të asocoacioneve të agjensioneve turistike, planprogrami i pasur me evenimente ... Vazhdo
Nenezi?:Crnoj Gori nedostaju elitni hoteli
Crna Gora može biti zadovoljna brojem hotela sa kojima raspolaže, ali ne i njihovom strukturom i kvalitetom smještajnih kapaciteta, saopštio je danas ministar turizma, Predrag Nenezi?. On je na okruglom stolu o hotelijerstvu Crne Gore, koji je održan u okviru Me?unarodne turisti?ke berze u Budvi, kazao da je hotelska privreda ki?ma turisti?ke. – Imamo 285 hotela i tim brojem možemo biti zadovoljni, ali ne i strukturom i kvalitetom ukupnih smještajnih kapaciteta, rekao je Nenezi?. On je naveo, pozivaju?i se na istraživanja,... Vazhdo

February 12, 2010  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Nenezi?:Crnoj Gori nedostaju elitni hoteli
Tags: , ,