Mihrije Braha

Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Vera për këngëtarët është e mirë edhe për diçka tjetër. E tillë sepse i sjell jo pak të ardhura estradës kosovare. Tashmë shumica prej këngëtarëve kanë bërë kontrata me diskoteka dhe klube e kafe nëpër Ulqin, Durrës, Velipojë dhe vende të tjera bregdetare shqiptare, ku edhe do ta kallin me këngën e tyre, qoftë popullore e ndonjë ritëm tallava pas rakisë. Tashmë mësohet se këngëtari Mehedin Përgjegjaj – Meda është i rezervuar për të kënduar në Ulqin,në restaurantin Royal. Ja pra edhe nje pjese... Vazhdo

June 21, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mihrije Braha: Nuk do të jetoja asnjë çast pa Naimin
Ora biologjike për Mihrije Brahën duket se ka ndaluar në vend. Edhe pse vitet ikin, ajo mbetet po ajo vajza sharmante dhe bukur edhe pse mami e një djali. Nuk lë asnjëherë pas dore koncertet dhe punën në televizion. Një krah shumë i mirë për të gjatë këtyre viteve ka qenë edhe bashkëshorti i saj, Naimi. Në një intervistë për “Sh2-in”, ajo tregon jetën e saj të momentit dhe rrëfen disa kujtime dhe detaje nga e kaluara që e kanë bërë atë të jetë kjo që është duke e ruajtur me fanatizëm veten dhe profesionin.... Vazhdo

June 13, 2010  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Mihrije Braha: Nuk do të jetoja asnjë çast pa Naimin
Tags: ,