Milazim Mustafa

Shtyhet mbledhja e Kuvendit të Ulqinit
Kuvendi Komunal i Ulqinit ka shty mbledhjen e parë të seancës së parë të rregullt që duhej të mahej sot.  Kryetari i parlamentit vendor të Ulqinit,  Milazim Mustafa,  na bëri medie se mbledhja është shtyrë për një ditë tjetër me kërkesë  të klubit të këshilltarëve të PDS të cilin e kanë mbështetur edhe klubet e tjera të Këshilltarëve që participojnë në Kuvend. PDS na tha Mustafa ka bërë kërkesë lidhur me atë që janë të angazhuar në fushatën zgjedhore presidenciale në të cilën garon nënkryetari... Vazhdo

March 26, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Shtyhet mbledhja e Kuvendit të Ulqinit
Tags: , , , ,

Vizita e Sali Berishes ne Mal të Zi dhe Ulqin – Foto – Video
Sot ne ora 9:00 ne kalimin kufitar te Sukobinës arriti Kryeministri i Shqipërisë zotëri Sali Berisha. Në kufi e pritën Kryetari i Kuvendit Milazim Mustafa dhe nenkryetari i komunës së Ulqinit Xhaudet Cakuli. Kryeministri Berisha u nis sot për një vizitë zyrtare njëditore në Mal të Zi, me ftesë të Kryeministrit malazez z.Igor Lukšić. Kryeministri Berisha do të pritet nga Kryeministri i Malit të Zi z. Igor Lukšić me të cilin do të zhvillojë një takim tête-a-tête që do të pasohet nga takimi i delegacioneve respektive.... Vazhdo
Gëzim Hajdinaga,bartës i listës së koalicionit UDSH-PPD
Përse duhet të votojnë qytetarët koalicioni e përbashkët me UDSH-në? Sepse: 1.Komuna e qytetit të Ulqinit e drejtuar nga z. Hajdinaga ka shumë tregues pozitiv në ushtrimin e pushtetit. Investime publike, rrugë, hapësira të gjelbërta, ambjent të pastër, ndricim, trotuare, ura, zhvillim të hovshëm të turizmit, investime në kanalizime, restaurim i kulteve fetare,  rritje pagash për punonjësit, stimulim dhe mbeshtetje financiare për nxenës, studentë dhe sportistë të dalluar, shndërrimin e Ulqinit në ozazë të... Vazhdo