Milo Djukanoviq

?ukanovi?: Crna Gora kazahstanska baza za ekonomske interese na Balkanu
ASTANA – Crna Gora može biti baza za ostvarenje ekonomskih interesa Kazahstana na zapadnom Balkanu, s obzirom na ostvareni nivo makroekonomske stabilnosti, povoljan poslovni ambijent i odli?ne odnose sa susjedima, ocijenio je crnogorski premijer Milo ?ukanovi?. On je, tokom prve posjete Kazahstanu, sa premijerom te zemlje, Karimom Masimovim, razgovarao o mogu?nostima koje Crna Gora pruža investitorima u oblastima energetike, infrastrukture i turizma i kazao da su kazahstanski ulaga?i dobrodošli. ?ukanovi? i Masimov razgovarali su... Vazhdo

November 11, 2008  :: Politika :: Comments Off on ?ukanovi?: Crna Gora kazahstanska baza za ekonomske interese na Balkanu
Tags:

Alarm i rrejshëm për bombë në Kuvendin e Malit të Zi
Kuvendi i Malit të Zi ndërpreu seancën e së enjtes rreth orës 17:30, pas thirrjes anonime se në ndërtesë është vendosur një bombë, megjithëse më vonë doli se alarmi ishte i rrejshëm. Pas hetimit të detajuar që e kryen njësitet speciale të policisë u vërtetua se në ndërtesë nuk kishte asnjë lloj eksplozivi, kështu që deputetët, personeli dhe gazetarët u kthyen në hapësirat e Kuvendit. Menjëherë pas thirrjes seanca u ndërpre, kurse deputetët, personeli dhe gazetarët u evakuuan nga ndërtesa e Kuvendit... Vazhdo

March 1, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Alarm i rrejshëm për bombë në Kuvendin e Malit të Zi
Tags: , ,

Vujanoviq konsultohet për mandatar
Kyetari malazez, Filip Vujanoviq, të martën filloi konsultimet me përfaqësuesit e partive parlamentare rreth mandatarit të qeverisë së re të Malit të Zi.Disa partia opozitare të hënën paralajmëruan se s’do t’i përgjigjen ftesës së Vujanovicit, ngase e konsiderojnë farsë.Këshilli Qendror i Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS), propozoi javën e kaluar që mandatar i qeverisë të jetë kryetari i kësaj parie, Milo Djukanoviq,pas i që shkaku i sëmundjes dha dorëheqje kryeministri aktual, Zeljko... Vazhdo

February 20, 2008  :: Politika :: Comments Off on Vujanoviq konsultohet për mandatar
Tags: , , , , , , , , , ,

Zgjidhja e çështjes së Kosovës në funksion të qëndrueshmërisë së rajonit
Lideri i Partisë Demokratike të Socialistëve, DPS, në pushtet në Mal të Zi, Milo Djukanoviq, në një sesion të rregullt me Shefat e Misioneve diplomatike në Mal të Zi – duke folur mbi çështjen e Kosovës Vazhdo  Vazhdo

January 17, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Zgjidhja e çështjes së Kosovës në funksion të qëndrueshmërisë së rajonit
Tags: , , , , , ,