mimi

Big Brother Albania 2, Dita 78, Surpriza per Mimozen
Big Brother Albania 2, Dita 78, Surpriza per Mimozen  Vazhdo
Mimoza mendon ti prezantoj motres Arjonin
Mimoza mendon ti prezantoj motres Arjonin Të shtrirë në krevat Aida, Moza, Arjoni dhe Anjeza, djali duke u ndjerë si pasha, u kujtua për ditët e para të qëndrimit në shtëpi kur ai iu afrua Mozës. Madje djaloshi simpatik vlonjat, me të qeshur kujtoi faktin apo më mirë të themi premtimin që dikur Moza i pati bërë atij. Në ditët e para kur hynë në “Big Brother”, Moza duke dashur ta largojë me kujdes vëmendjen e djalit, i pati premtuar atij se do t’i prezantonte motrat e veta që sipas saj ishin shumë të bukura.... Vazhdo