Mimoza Krasniqi

Adela për Bjordi : Tani do mendoj për veten
30/04/09 16:11 Adela përfiton nga fakti që është vetëm me Mimozën për t`i treguar që kishte bërë fjalë me Bjordin. Ajo i tregon që kur ishte zgjuar në mëngjes kishte shkuar për t`i thënë ‘mirëmëngjes’, dhe ai për të bërë shaka i kishte nxjerrë mikrofonin duke mos e lënë t`i afrohej. Ajo tregon që ishte nervozuar nga kjo gjë dhe kishte ikur duke i thënë :-“Ik ore ti!” Ajo shton që nga ky moment ai nuk i kishte folur më. Mimoza mendon që kishte vepruar mirë. Ato kishin gjetur një moment për t`u... Vazhdo

May 4, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adela për Bjordi : Tani do mendoj për veten
Tags: , , , ,

Big Brother Albania 2 – Dita 85 – Surpriza per Adelajden
Big Brother Albania 2 – Dita 85 – Surpriza per Adelajden  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Nata 13, Spektakli
Big Brother Albania 2, Nata 13, Spektakli PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 PJESA 5 PJESA 6 PJESA 7 PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10  Vazhdo
Arjon Muca flet për banoret
ADI Gjërat pozitive – Humori Gjërat negative – Manipulimi Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Në çdo pikë të territorit shqiptar, ndjehem si në shtëpinë time”   PAVLINI Gjërat pozitive – Kuraja Gjërat negative – Jo i mirinformuar për Kanunin Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Shpresoj të të shikoj sa më shpejt bashkë me fëmijët e tu”   DRITANI Gjërat pozitive – Djalë perfekt Gjërat negative – Serioziteti i tepërt Po... Vazhdo
Flet Eltoni Tozaj për banoret – Adela, hipokrite dhe manipuluese
ADI Gjërat pozitive – Humori Gjërat negative – Humori me raste i tepruar Po ta kishepërballë, çfarë do t’i thoshe? “Tërbohu”   SORI Gjërat pozitive – Ka shumë bagazh Gjërat negative – Gatuan shumë mirë Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Na more në qafë”   ARJONI Gjërat pozitive – Është djalë shumë i pjekur Gjërat negative – Gatuan me pasion Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Je 1 o vëlla”   ANI Gjërat... Vazhdo
E shpërdorojmë ushqimin
29/04/09 13:00 Moza lë mëngjesin që ka përgatitur për të ngrënë përgjysmë. Adi i thotë me shaka që ta hajë të tërin që të rritet, ndërsa Juna mendon se nuk është veprim i mirë ky i Mozës. Ajo e trajton këtë bisedë në aspektin e shpërdorimit të ushqimit prej tyre. Juna thotë se ata shpesh e shpërdorojnë ushqimin që më pas e hëdhin tek vendi i mbeturinave, pa e përfunduar atë. Ajo këshillon Mozën që herë tjetër të marrë vetëm gjysmën e racionit, nëse e di që nuk do hajë shumë. Edhe Anjeza... Vazhdo

April 30, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on E shpërdorojmë ushqimin
Tags: , , , , , , , ,

Femrat dhe meshkujt
29/04/09 17:58 Arjani duke diskutuar me Qetsorin i kthen kurrizin Anjezës, e cila ia vë në dukje këtë gjë. Ai i thotë që po diksutonte për dicka serioze, dhe Adi ndërhyn duke përmendur fjalët e tij:-“Për botën femërore kam respekt!” Nga replika midis Anjezës dhe Arjanit rreth diskutimit për konceptin e tij për femrën, merr shkas debati femrat dhe meshkujt. Adi shprehet se e respekton shumë femrën, nga kjo Junida merr shkas duke e pyetur për disa situata hipotetike në rastin që një femër nuk e respekton, dhe... Vazhdo
Do kapemi se jemi afër finales
29/04/09 20:45 Gjatë kohës që banorët ishin duke ngrënë, Junida kapet me Mimozën, duke i vënë në dukje sjelljen e saj në kuzhinë duke bërë sallatën. Mimoza i thotë që nuk kishte pse të kapet me të tilla gjëra, pasi ato jetojnë bashkë. Anjeza shikon Bjordin dhe Adelajdën duke u puthur dhe merr shkas nga kjo për të diskutuar sjelljen në tavolinë. Ajo mendon që është mungesë respekti të puthesh në momentin që personat e tjerë janë duke ngrënë. Adelajda i kërkon falje , por Anjeza vazhdon te replikojë... Vazhdo
Adelajda më nerva
29/04/09 11:45 Adela, që duket ende e përgjumur, ankohet se nuk i pëlqen aspak kjo mënyra e zgjimit që po përdoret kohët e fundit. Ari ia kthen se Sori aty e merr kënaqësinë, kur bezdis të tjerët. Adela insiston që ata të zgjohen vetë, pa ngacmimet e të tjerëve, por Ari e kundërshton se ata kryesisht e kanë me të sepse ngrihet vonë e jo në momentin e duhur. Adela thotë se mund të cohet pak më vonë se të tjerët, por ama do të ngrihet me qetësi e jo me stres.  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 81, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 81, Permbledhje  Vazhdo

April 29, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Shiko Live :: Comments Off on Big Brother Albania 2, Dita 81, Permbledhje
Tags: , , , , , , , , ,

Page 5 of 35« First...34567...102030...Last »