mimoza per motrat

Mimoza : Më ka marrë malli për motrat!
02/03/09 01:45 Duke folur me Adin, Mimoza i ka thënë atij se e ka marrë shumë malli për motrat dhe do të donte të ishte bashkë me to, për të dalë e biseduar së bashku. Ajo i ka thënë atij se motrat i ka më të mira e më të bukura se vetja, por ai nuk e ka besuar. Mimoza ka treguar gjithashtu edhe interesimin e Arjonit për t’i njohur ato  Vazhdo