ministri Branisllav Miqunoviq

Hajdinaga priti Ministrin e kulturës-sportit dhe mediave z. Branisllav Miqunoviq
Sot në Ulqin qendroi për vizitë pune Ministri i kulturës, sportit dhe mediave z. Branisllav Miqunoviq. Fillimisht ai u takua me Kryetarin e Komunës së Ulqinit z. Gëzim Hajdinaga. Bashkëbiseduesit preken një sërë temash që kanë të bëjnë me kulturen dhe sportin, ndërkohë që u ra dakort që sa më parë të përgatiten temat prioritare e Ministri Miqunoviq u shpreh i gatshëm që në një të ardhme të afërt të qëndrojë në Ulqin, e detalisht të flitet dhe të analizohet sejcila nga to. Nga ana tjetër Kryetari Hajdinaga... Vazhdo

May 15, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Hajdinaga priti Ministrin e kulturës-sportit dhe mediave z. Branisllav Miqunoviq
Tags: , , , , , , ,