ministri i Turizmit të Malit të Zi

Fillon turizmi i bashkëpunimit
Turizmi i bashkëpunimit Panairi i turizmit organizuar nga CEO në Kosovë , ka mbledhur ministrat e këtij sektori nga Mali i Zi, Shqipëria dhe natyrisht Kosova. Secili ministër në fjalimin e tij, bëri thirrje që të vijnë sa më shumë vizitorë në atë vend, duke ofruar mikpritje. Ndërkaq në panair kishte kompani turistike nga të tria vendet duke promovuar shërbimet e tyre. Kurse ministrat panairin e cilësuan më shumë të bashkëpunimit se sa të konkurrencës. “Ky është një treg konkurrent që këtë herë po vepron... Vazhdo