ministri për Mbrotjen e të Drejtave të Njeriut dhe P

“Turizmi në funksion të zhvillimit ekonomik dhe proceset integruese”
Në Ulqin u mbajt konferenca e parë shkencore ndërkombëtare me titull “turizmi në funksion të zhvillimit ekonomik dhe proceset integruese” Të zhvillohet turizmi elitar dhe të ngritet bashkëpunimi me fqinjët. Në konkluzionet e konferencës, të miratuara në fund të saj, kërkohet që “turizmi të jetë në funksion të zhvillimit ekonomik dhe të proceseve integruese në kushtet e krizës ekonomike së cilës duhet t`i kundërvihemi me një strategji konzistente, si pjesë e një strategjie afatgjate të zhvillimit”. Ulqin... Vazhdo
Nuk morën pjesë përfaqësuesit e UDSH-së dhe PDS-së
Të shtunën në ulqin u bë konstituimi i këshillit nacional shqiptar Ulqin – Të shtunën në Ulqin u bë konstituimi i Këshillit Nacional Shqiptar. Në mbledhjen konstituive morën pjesë 26 nga 35 anëtarë sa ka Këshilli Nacional Shqiptar. Në mbledhjen konstitutive nuk morën pjesë përfaqësuesit e UDSH-së të zgjedhur sipas parimit të funksionit, me përjashtim të ministrit për Mbrotjen e të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave, Fuad Nimani, si dhe deputetët e PDS-së, Luigj Shkreli dhe Omer Axhoviq. Kryetari i UDSH-së,... Vazhdo