ministri për Punë të Jashtme i Luksemburgut

Pas Kroacisë, edhe Mali i Zi në BE
Mali i Zi do të jetë vendi i parë pas Kroacisë që do të bëhet anëtar me të drejta të plota në BE, deklaroi zëvendëskryetari i qeverisë dhe ministri për Punë të Jashtme i Luksemburgut Jean Asselborn. Ai theksoi se Mali i Zi duhet të bëjë edhe disa hapa para hyrjes në BE dhe është optimist, pasi progresi shihet në të gjitha segmentet e shoqërisë, raportoi Televizioni i Malit të Zi. Asselborn për të përditshmen “Pobjeda” konstatoi se Komisioni Evropian po analizon përgjigjet e Malit të Zi dhe në këtë... Vazhdo

February 10, 2010  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Pas Kroacisë, edhe Mali i Zi në BE
Tags: ,