Miodrag Vukoviq

Vukoviq-shtyhet mbledhja e grupit punues
Miodrag Vukoviq kordinator i grupit punues ka deklarua se mbledhja e grupit eshte shtyre për shkak të kërkesës së partisë Boshnjake. Grupi punues do të duhej ta përmbledhë të tërën që është bërë deri me tani dhe të informohet mbi bisedimet ndërpartiake dhe me përfaqësuesit e organeve shtetërore. Koordinatori e grupit punues, Miodrag Vukoviq, ka deklaruar më parë se ka mbetur hapur çështja e përfaqësimit autentik të pakicave në parlament, sepse ekzistojnë disa modele. Ai ka thënë se për të gjithë nuk... Vazhdo

October 16, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Vukoviq-shtyhet mbledhja e grupit punues
Tags: ,

Partitë joshqiptare kundër Ferhat Dinoshës
Deklarata e kryetarit të UDSH-së, Ferhat Dinosha se Mali i Zi duhet ta njohë pavarësinë e Kosovës në maj shkakton reagime të ndryshme. Podgoricë – Partitë politike në Mal të Zi janë të ndara sa i përket çështjes së njohjes së pavarësisë së Kosovës. Kjo vërehet qartë nga reagimi ndaj deklaratës së kryetarit të UDSH-së, Ferhat Dinosha se Mali i Zi duhet ta njohë pavarësinë e Kosovës në muajin maj. “Mali i Zi duhet ta njohë në maj pavarësinë e Kosovës për shkak të simbolikës që ka ky... Vazhdo

May 5, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Partitë joshqiptare kundër Ferhat Dinoshës
Tags: , , , , , , ,