Mirjeta Bajramaj

Mirjeta Bajramaj: Dasma ime mbreterore qe kushtoi…Foto + Video
”Nje fustan glamur i punuar nga “Geraldina sposa”, ndersa fotografite te punuara nga Gjon Matusha i cili punon per nje agjenci mode ne Londer, organizator i gjithe ceremonise ka qene Ergys Bamçi bashke me Mirjeten”, keto jane vetem disa detaje te ceremonise martesore te Mirjetes. ”Nuk e di nga t’ia nis, ceremonia filloi tek Iliria ne Shkoder ne oren 10 deri ne 11:30. Aty ishim 40 veta familjare te ngushte dhe dy muzikante, violinist dhe fizarmonike, sa bukur o Zot! Pastaj shkuam ne xhami dhe beme betimin ku une i kerkova zemren... Vazhdo

August 31, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Mirjeta Bajramaj: Dasma ime mbreterore qe kushtoi…Foto + Video
Tags: , , , , , , , , ,