MLADOST

Tv “Teuta” dhe KB “Ulqini” bën aksion humanitar që tejkaloi parashikimet
Organizatorët e këtij aksioni kanë thënë se janë tejet të kënaqur me pjesëmarrjen e firmave nga Ulqini që, sipas tyre, i ka tejkaluar parashikimet. Edhe drejtuesit e Shtëpisë së Fëmijëve “Mlladost” kanë shprehur kënaqësi dhe fjalë falënderimi për këtë aksion humanitar. Televizioni “Teuta” dhe Klubi i Basketbollit “Ulqini” organizuan në prag të festave të fundvitit aksionin humanitar në ndihmë të Shtëpisë së Fëmijëve “Mlladost” në Bijellë. Në aksion kanë... Vazhdo

December 15, 2008  :: Shoqëria / Društvo :: Komente (1)
Tags: , ,