moblerio

Fabrika Kurti fiton shpërblimin e Artë në  “EXPO TROPHY 2013” Budva – Video
Ndërmarja Kurti mori pjesë në panairin e mobiljeve “EXPO TROPHY 2013” që u mbajt në Budve, ku dhe u shpërblye me vendin e parë me plaketën e artë  “EXPO TROPHY 2013” për kualitetin që dispononte Fabrika Kurti. Kjo ndërmarje meret me përpunumin e drurit dhe si produkt final nxjer prodhimet e ndryshme nga druri siç janë: mobiljet, kuzhinat, paradhomat, dhoma fjetjesh etj. Qëllimi kryesor i pronarit Kabil Kurtit në fillim ishte që ta zvogëlonte papunsinë e cila ishte në një numër mjaft të madh... Vazhdo

March 29, 2013  :: Ekonomia / Ekonomija, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Fabrika Kurti fiton shpërblimin e Artë në “EXPO TROPHY 2013” Budva – Video
Tags: , , , ,