MogUL ulqin

Tryezë e rrumbullakt “Qytetaria vepruese”në hotel Otrant Ulqin
FTESË për Tryezë të rrumbullakët     “Ask and Demand- qytetaria vepruese”     I/E nderuar,   Ju ftojmë të merrni pjesë në tryezëen e rrumbullakët “Qytetaria vepruese”, që do të mbahet të mërkuren me 09. maj 2012., me fillim në 11:00h në hotelin „Otrant“ në Ulqin.   Ju lutem të na komfirmoni pjesëmarrjen tuaj deri të marten me 08. maj 2012. Në e-mail mog-ul@t-com.me ose në numrat e  telefonit 069/023-256 ose 069/707-079.   Mirësevini!     Me respekt,   Xhemal Peroviq Drejtori ekzekutiv i... Vazhdo

May 7, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Tryezë e rrumbullakt “Qytetaria vepruese”në hotel Otrant Ulqin
Tags: , , ,

Kemi hyre sot ne Valdanos! – Foto – Video
Organizata joqeveritare Monitoring Group Ulqin – MogUL falenderon të gjtithë qytetaret që i’u përgjigjën thirrjes së MOGUL-it duke kërkuar që të jenë përsëri në Valdanos  me 1 maj kur kjo organizatë do të organizoj aktivitetin e radhës. Ju ftojmë që të shikoni Videon dhe Fotografitë nga performanca rrugore e MogUL -it. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px... Vazhdo
MogUL bëne nenshkrimin e Protokolit te Bashkepunimit me Komunen e Ulqinit
Grupi i monitoringut nga Ulqini MogUL ,nga dy anëtarët principal  z.Xhemal Peroviqi,dhe Dritan Abazoviqi sot me kryetarin e Ulqinit z.Nazif Cungu,e bën Nenshkrimin e Protokolit te Bashkepunimit me Komunen e Ulqinit.                                               MEMORANDUM O SARADNJI                                                                                                                            ... Vazhdo