Moikom Zeqo

Udhëheqësja e Bibliotekës së Ulqinit jep alarmin,Biblioteka s’mbahet gjallë me libra të falur
Udhëheqësja e Bibliotekës së Ulqinit jep alarmin Biblioteka s’mbahet gjallë me libra të falur  (Lexuar me rastin e dhurimit të 500 librave,  Bibliotekës së Ulqinit nga shkrimtari Moikom Zeqo, më 4 tetor 2001)          Ardita Rama, udhëheqëse e Bibliotekës së Ulqinit Biblioteka nuk mund të mbahet gjallë me donacione. Ato janë shumë të çmuara, por biblioteka duhet të furnizohet vazhdimisht e në mënyrë të planifikuar jo vetëm me libra, por edhe me material tjetër bibliotekar. Shkaku pse jemi mbledhur... Vazhdo
Moikom Zeqo i dhuroi 500 libra Bibliotekës së Ulqinit – Video
Shkrimtari dhe studiuesi i mirënjohur nga Tirana, Moikom Zeqo, ditën e martë Bibliotekës së Ulqinit, nga bibiloteka pesonale, i dhuroi 500 libra, duke kontribuar kështu në përmirësimin e fondit të librit shqip në këtë bibliotekë, njofton KosovaLive. Më vjen shumë mirë që mund të flas për kontributin timë në sjelljen e librit shqip në trevat e Malit të Zi e sidomos në Ulqin dhe kurdo që më jepet rasti unë nuk lë pa përmendur këtë fakt. Dhurata më e madhe për shqiptarët e Ulqinit, sidomos në begatimin... Vazhdo

October 5, 2011  :: Kulturë / Kultura, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Moikom Zeqo i dhuroi 500 libra Bibliotekës së Ulqinit – Video
Tags: , , , , , ,