motra arjonit

Flet motra e Arjonit: Mes Arjonit dhe Zhuljetes nuk ka asnje histori
  Si janë marrëdhëniet e tua me Arjonin? Marrëdhëniet e mia me Arjonin janë shumë të ngushta. Jemi si motër e vëlla, ashtu edhe shokë shumë të mirë. Gjithashtu edhe shoqërinë e kemi të përbashkët. I besojmë shumë njëri-tjetrit dhe flasim edhe për problemet tona që mund të kemi. Mund të më flasësh rreth marrëdhënieve që kanë vajzat me Arjonin? Arjoni ka pasur dhe ka goxha sukses me vajzat, d.m.th përveç faktit që është bukurosh, ai është edhe shumë i sjellshëm me femrat. Është i shkathët dhe... Vazhdo