moza

Big Brother Albania 2, Dita 78, Surpriza per Mimozen
Big Brother Albania 2, Dita 78, Surpriza per Mimozen  Vazhdo
Aida komenton Big Brother Albania 2
“Sori, një luftarak i denjë”, “Tema e familjes sime është përfolur shumë, s’do ta lejoj më këtë” BIKA Gjërat pozitive – Idealiste. Gjërat negative – S’mundohet të njohë njerëzit. Po ta kishe sot përballë çfarë do t’i thoshe? – Si thua për pendët? Kujt i ranë? ADELAJDA Gjërat pozitive – ??? Kompromisi me ambientin. Gjërat negative – Manipuluese. Po ta kishe sot përballë çfarë do t’i thoshe? – Kur do të vish ta pimë një kafe në Tiranë. ZHULJETA Gjërat... Vazhdo
Mimoza mendon ti prezantoj motres Arjonin
Mimoza mendon ti prezantoj motres Arjonin Të shtrirë në krevat Aida, Moza, Arjoni dhe Anjeza, djali duke u ndjerë si pasha, u kujtua për ditët e para të qëndrimit në shtëpi kur ai iu afrua Mozës. Madje djaloshi simpatik vlonjat, me të qeshur kujtoi faktin apo më mirë të themi premtimin që dikur Moza i pati bërë atij. Në ditët e para kur hynë në “Big Brother”, Moza duke dashur ta largojë me kujdes vëmendjen e djalit, i pati premtuar atij se do t’i prezantonte motrat e veta që sipas saj ishin shumë të bukura.... Vazhdo
Mimoza : Ti nuk i pranon mendimet e të tjerëve
09/04/09 04:12 Diskutimi ndërmjet Dritanit dhe Mimozës ka lënë ende gjurmë mes tyre, të paktën ai e shikon në këtë mënyrë sepse Moza i kundërvihet bisedës së tij me tone bezdie. Dritani ia vë këtë supozim në dukje Mozës dhe i thotë se me të nuk mund të bisedohet qetësisht, pasi ajo ende mendon për diskutimin që ndodhi midis tyre një natë më parë. Ai shprehet se asaj, mjafton t’i thuash disa fjalë të bukura dhe gjithcka është në rregull sepse mendimet e të tjerëve për të, ajo nuk i pranon. Mimoza... Vazhdo
Mimoza : Më kërko falje publikisht
18/03/09 10:25 Adi e ka pyetur Mimozën se për çfarë shansi e ka fjalën se do t’i japë dhe Mimoza ia ka kthyer se e ka fjalën për të ndjenjur edhe njëherë siç kishin qenë. “Do të më kërkosh falje për atë që më bëre? – i ka thënë ai Mimozës dhe Mimoza i ka kërkuar të falur. “E dua publikisht!” – ka vazhduar Adi. Mimoza ka pranuar ta bëjë dhe ka shtuar se edhe ajo ishte lënduar nga e gjithë kjo, por përfundimisht e kishte besuar se Adi kishte bërë thjesht një gjest shoqëror.  Vazhdo
Mimoza: Je një idiote Adela!
19/03/09 19:37 Motiv debati për banorët është kthyer larja e eneve. Adelajda është ajo që merr përsipër për të larë enët. Mimoza i shpreh dëshirën për ta ndihmuar. Ajo e pyet nëse mund ta ndihmonte për të shkumuar enët, por Adelajda nxehet dhe i thotë:-“Nuk do bëjm si do ti Moza!” Ajo shton duke i thënë se kur ndimohet një person nuk mund të bësh pretendime. Mimoza nuk kupton reagimin e saj dhe i thotë:-“Pse e tepron kot !” Sipas Adelajdës është Mimoza ajo që e teproi ,pasi ndërroi mendim disa herë.... Vazhdo
Republika nxehet me Arjonin
19/03/09 10:27 Arjoni është përpjekur ta puthë Republikën në faqe dhe ajo mundohej që ta shtynte. Më në fund, pas shumë përpjekjesh Arjoni ia arriti. Pasi e puthi në faqe ai i tha Republikës me shaka: “Pse bën sikur nuk të pëlqen?! Sot thua mos, dje thoje akoma!”. Republika, në fillim, e ka marrë me shaka, por pastaj i ka mbetur hatri. “Kujdes herë tjetër kur shprehesh!”- i ka thënë ajo Arjonit. Adelajda është munduar ta qetësojë, duke i thënë që Arjoni po bënte shaka, por Bika i është kthyer edhe... Vazhdo
Adi: Jam në botën e dyshimit
16/03/09 16:03 Adi dhe Mimoza mundohen të sqarojnë sërisht keqkuptimin midis tyre. Mimoza i thotë që nuk e kuptoi arsyen pse ai e rihapi si diskutim pasi ato u sqaruan njëherë. Arsyeja sipas tij ishte se ai kishte dëgjuar fjalë kundër tij. Mimoza mundohet ta sqarojë duke i thënë që ajo e kishte diskutuar me vajzat keqkuptimin e saj, pasi në atë moment ajo ndihej keq.Ajo shton se Aida në asnjë moment nuk kishte folur keq për të. Bisedës i bashkohet Republika e cila jep mendimin e saj në lidhje me debatin. Sipas saj... Vazhdo

March 17, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adi: Jam në botën e dyshimit
Tags: , , , , , , ,

Mimoza : Adelës i pëlqen Bjordi !
08/03/09 01:40 Mimoza dhe Adela, pasi kanë folur për nominimet, kanë diskutuar edhe në lidhje me Adelajden dhe Bjordin. Të dyja kanë qenë të të njëjtit mendimqë Bjordi e pëlqen Adelajden e po ashtu edhe kjo e fundit Bjordin. Ato kanë komentuar sjelljen e Adelës dhe përpjekjet e saj për të mos e shfaqur hapur pëlqimin ndaj tij, përpjekje që sa shkon e po rezulton e pasuksesshme. “Unë e kam kuptuar nga vështrimi i saj – ka thënë Aida, e po ashtu nga përpjekja për të qenë gjithmonë e bukur!”.  Vazhdo
Adela dhe Mimoza : Komente për gjumin
Adela dhe Mimoza : Komente për gjumin 28/02/09 11:25 Adela dhe Moza zgjohen nga gjumi dhe komentojnë se si kanë fjetur gjatë natës. Ato ankohen se nuk kanë fjatur rehat të dyja dhe se herë tjetër nuk do flenë më bashkë. Ato e diskutojnë këtë edhe me Adin dhe Aidën. Adela shprehet se e ka mërzitur Arjoni gjithë natën, duke i prishur rehatinë dhe se krevati nuk i nxinte. Adi i thotë se ishte krevati i Erjolës bosh dhe se Arjoni mund të flinte aty, kurse vajzat mund të flinin të dyja tek krevati ku fjeti Arjoni. Adelajda... Vazhdo