Muhamed Kolari dhe mr Fuad Haxhibeti.

07.10.2011: Takim pune i Kryetarit të Komunës së Ulqinit me ndihmësin e ministrit për zhvillim të qëndrueshëm Nebojsha Popoviq
Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu me bashkëpunëtorë ka mbajtur sot një takim pune me anëtarët e ekipit për përcjelljen e privatizimit të cilin e ka udhëhequr ndihmësi i ministrit për zhvillim të qëndrueshëm të Malit të Zi, zotëri Nebojsha Popoviq. Ndihmësi i ministrit Popoviq të gjithë të pranishmit i ka informuar të pranishmit me problemet e lokalitetit “Jadran” ku njëri prej problemeve kyç është zhvendosja e 13 familjeve që jetojnë aty, me qëllim që në atë lokalitet të krijohen kushtet... Vazhdo
07.10.2011: Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu ka pritur pëfaqësuesit e VODACOM – it
Kyetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu me bashkëpunëtoët e tij ka pritur sot përfaqësuesit e VODACOM – it që është shoqëri e përbashkët shërbimesh dhe koordinuese për furnizimin me ujë dhe transportimin e ujërave të zeza për bregdetin e Malit të Zi. Në takim është biseduar për një prej problemeve kyçe të komunës, e që janë ujërat e zeza e posaçërisht problemi i Porto Milenës. Bisedimet janë zhvilluar me qëllim të hyrjes sa më të shpejtë të Komunës së Ulqinit në këtë shoqëri me qëllim... Vazhdo
Mr.Jakup Murati kryeadministrator i ri i komunës së Ulqinit
Në seancën e ditës së enjte, Kuvendi i Ulqinit, ndër të tjerë, do të shkarkojë kryeadministratorin aktual, Pjetër Lulgjuraj edhe në këtë post të rëndësishëm të qeverisjes vendore, është propozuar funksionari i Lartë i Forcës së Re Demokratike, Mr.Jakup Murati, shkruan KosovaLive. Zëvendësimet, largimet dhe emërimet e reja në komunën e Ulqinit priten neser.Në mbledhjen e nesërme priten edhe shkarkime dhe emërime tjera të trupave dhe organeve udhëheqëse të komunës së Ulqinit.Zyrtarisht, sqarohet se konkretizimi... Vazhdo