Mungesë guximi për bashkim

Mungesë guximi për bashkim
Po vijnë zgjedhjet e parakohshme parlamentare Në këtë fillim viti me shpejtësi qarkulluan deklarata të zyrtarëve malazez se më 29 mars parashikohen të mbahen zgjedhje të parakohshme parlamentare në Mal të Zi. Arsyet janë nga më të ndryshmet, gjë që si duket e gjeti opozitën të papërgatitur dhe kjo hetohet tashmë përmes deklaratave të tyre. Arsyeja se më parë është dashur të miratohet Ligji i ri zgjedhor në harmoni me parimet kushtetuese malazeze duket se nuk pi ujë. Shikuar realisht në këtë pikëpamje opozita... Vazhdo

February 1, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Mungesë guximi për bashkim
Tags: , ,