Municipality of Ulcinj / Ulqin – Montenegro

Cungu se sastao sa Ambasadorkom Velike Britanije u Crnoj Gori, Catherine Knight-Sands
Predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu, primio je danas u svom kabinetu Ambasadorku Velike Britanije u Crnoj Gori, g-đu. Catherine Knight-Sands. G-din. Cungu je prisutne upoznao sa opštom situacijom u Ulcinju i mnogim problemima nasleđenih od prethodnog perioda. On je naveo projekte koji su u realizaciji i koji se planiraju u Opštini Ulcinj naglasivši da su projekti vezani za infrastrukturu ključni za sve buduće kapitalne investicije u Ulcinju. Opština Ulcinj je u proteklom periodu uspjela da izradi 16 detaljnih urbanističkih... Vazhdo

September 26, 2012  :: news :: Comments Off on Cungu se sastao sa Ambasadorkom Velike Britanije u Crnoj Gori, Catherine Knight-Sands
Tags: , , , , ,

Cungu priti Ambasadoren e Britanisë së Madhe Catherine Knight-Sands
Kryetari i Komunës së Ulqinit z.Nazif Cungu priti Ambasadoren e Britanisë së Madhe Catherine Knight-Sands dhe bashkëpunëtorët e saj. Zoti Cungu i njoftoi ato me situatën e përgjithshme në qytetin e Ulqinit dhe me shumë probleme të trashëguara nga periudha e mëparshme. Ai theksoi se projektet që po planifikohen dhe ato që janë në realizim kryesisht në fushen e infrastruktures, janë projekte përcaktuese për investimet e ardhëshme kapitale. Komuna e Ulqinit muajve të fundit ka aprovuar 16 plane urbanistike, janë... Vazhdo
Kokteji i Vitit te Ri / Novogodisnji koktel – Komuna e Ulqinit / Opstina Ulcinj
Në Hotelin “Mediteran” Komuna e Ulqinit organizoi koktejin e fundvitit. Në këtë takim tashmë tradicional morrën pjesë një numër i madhë i qytetarëve, pjesëtarëve të jetës publike të Ulqinit. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */  Vazhdo

January 13, 2010  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Kokteji i Vitit te Ri / Novogodisnji koktel – Komuna e Ulqinit / Opstina Ulcinj
Tags: , , , , , , , , , ,

Hajdinaga priti 50 turista italian nga Cesena
Sot, Kryetari Hajdinaga priti një grup prej 50  turistash italian të kryesuar nga Ghini Lonello. Ata janë nga Komuna e Cesenës në Itali, përndryshe të apasionuar pas automjeteve të vjetër. Në takimin e ngrohtë dhe miqësorë, ata shprehën vlerësime dhe konsiderata për pritje dhe ishin të gatshëm që të angazhohen në vënijen e urave të bashkëpunimit ndërmjet dy qyteteve. Kryetari Hajdinaga duke përshëndetur nismën në fjalë, foli për zhvillimin e qytetit tonë dhe për investimet që priten. Municipality of Ulcinj... Vazhdo
Gëzim Hajdinaga priti sot delegacionin e Këshillit të Evropës
Mayor of Ulqin Gezim Hajdinaga & Council of Europe Ms. Claudia Luciani Kryetari i Ulqinit z.Gëzim Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tij priten sot në një takim pune delegacionin tre anëtarësh të Këshillit të Evropës të kryesuar nga zonja Klaudia Luçani. Temë e këtij takimi i cili zgjati mbi 60 minuta ishte çështja e pakicave respektivisht të drejtat e tyre, administrimi lokal konformë normave ndërkombëtare, realizimi dhe transparenca e mjeteve republikane ndaj pushteteve locale, çështja e simboleve kombëtare,... Vazhdo
Sot në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadori z. Peter Platte
Sot në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë z. Peter Platte. Në takimin që pati me Kryetarin Hajdinaga ishin të pranishëm   drejtorët e shkollave ’’Marëshali Tito’’, ’’Boshko Strugar’’ dhe  Gjimnazit ’’Vëllazërim Bashkim’’. Ambasadori Platte insistoi që gjuha gjermane t’i ofrohet nxënësve si gjuhë e huaj që nga klasa e tretë e shkollës fillore, duke veçuar përparistë që do të kishin ata, mundësinë e sigurimit të bursave dhe vazhdimin e studimeve... Vazhdo
Hajdinaga priti delegacionin e Bashkësisë Islame të Malit të Zi të kryesuar nga Reisi Rifat Fejziq
Kryetari i Komunës së Ulqinit z. Gëzim Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tij priten në një takim pune delegacionin e Bashkësisë Islame të Malit të Zi të kryesuar nga Reisi Rifat Fejziq. . Fillimisht mysafirët vlerësuan lartë ndihmesën dhe kontributin e dhënë nga ana e Kryetarit Hajdinaga në zgjidhjen e çështjeve të rëndësishme që preokupojnë Bashkësinë Islame dhe paralajmëruan që sëshpejti atij do t’i dakordohet edhe mirënjohje e veçantë. Më pas delegacioni në fjalë u ndal dhe foli për projektet që... Vazhdo
U Ulcinju ce se 14-17 organizovati,valorizacije prostora Delte rijeke Bojane
Postovani, U Ulcinju ce se 14-17 organizovati medjunaroda konferencija o mogucnostima valorizacije prostora Delte rijeke Bojane u turisticke svrhe. Ucesce je potvrdilo preko sto  ucesnika iz 16 zemalja Evrope i Afrike. Otvaranje Konferencije ce se odrzati u utorak 14/04/2009. u Domu kulture sa pocetkom u 17,00h. Osim sto vas pozivamo da prisuustvujete otvaranju konferencije , ovo je prilika da vas propagandni materijal izlozite na jednom standu/stolu u holu Doma kulture u dijelu koji je predvidjen za koktel, kako bi  gosti iz inostranstva... Vazhdo

April 13, 2009  :: news :: Comments Off on U Ulcinju ce se 14-17 organizovati,valorizacije prostora Delte rijeke Bojane
Tags: , , , , ,

Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadorja e Ukrahinës në Podgoricë Oksana Sljusarenko
Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadorja e Ukrahinës në Podgoricë Oksana Sljusarenko. Në takimin që ajo pati me Kryetarin Hajdinaga bëri një prezantim të shkurtër të Ukrahinës dhe u ndal në aktivitetetet e larmishme që ka zhvilluar ambasada gjatë kësaj kohe veçmas ata që kanë për qëllim bashkëpunimin e ndërsjelltë ndërmjet dy vendeve por sipas saj fusha të shumta bashkëpunimi kanë mundesi të jetësohen edhe me Ulqinin. Nga ana tjetër Kryetari Hajdinaga, duke i dëshiruar mirëseardhje në Ulqin, foli... Vazhdo

March 18, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadorja e Ukrahinës në Podgoricë Oksana Sljusarenko
Tags: , , , ,

Video – Sot në Ulqin qëndroi për vizitë Millo Gjukanoviq
Në Ulqin qëndroi për vizitë Kryeministri i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq.Ai u takua me Kryetarin e Ulqinit z. Gëzim Hajdinaga.Në nj takim të hapur dhe miqësorë u prekën një sërë çështjesh të rëndësishme, veçmas ata që kanë të bëjnë me investimet që janë duke u realizuar dhe ata madhore që priten të realizohen në një të ardhme të shpejtë. Kryeministri Gjukanoviq theksoi angazhimin e Qeverisë në realizimin e këtyre projekteve dhe nënvizoi që Komuna e Ulqinit përherë mund të llogarisë në përkrahjen... Vazhdo