Municipality of Ulcinj

Development project for Velika Plaza – Ulcinj Montenegro
Development project for Velika Plaza – Ulcinj Montenegro Currently, Velika Plaza’s main asset is its beautiful beach, a pleasant climate and long seasons. We suggest more. We suggest a uniquely, differentiated crystallized development. A hallmark for developments to come. The site does not yet possess the unique, diversified qualities that are found in Kotor and Cinque Terra and the like, but Montenegro does! We suggest Velika Plaza be developed as six uniquely different villages, truly Montenegrin and truly European. Each module... Vazhdo
Predrag Sekulic boravice u posjeti opstinama Bar i Ulcinj
Ministar odrzivog razvoja i turizma Predrag Sekulic boravice u posjeti opstinama Bar i Ulcinj Ministar održivog razvoja i turizma Predrag Sekulić boraviće, u srijedu, 5. januara, u posjeti opštinama Bar i Ulcinj. Sastanak sa predsjednikom opštine Bara Žarkom Pavićevićem i saradnicima biće održan u 10,00 sati (početak razgovora mogu zabilježiti fotoreporteri i snimatelji), nakon kojeg su ( u 11,30 sati) planirane izjave za medije. Razgovori ministra Sekulića sa predsjednikom opštine Ulcinj Gzimom Hajdinagom i saradnicima biće... Vazhdo

January 4, 2011  :: news :: Comments Off on Predrag Sekulic boravice u posjeti opstinama Bar i Ulcinj
Tags: , , ,

Kryetari i Komunës së Ulqinit z.Gëzim Hajdinaga i ka dërguar telegram urimi Kryeministrit Millo Gjukanoviq
Kryetari i Komunës së Ulqinit z.Gëzim Hajdinaga i ka dërguar telegram urimi Kryeministrit Millo Gjukanoviq me rastin e vendimit të liberalizimit të vizave për qytetarët e Malit të Zi. Në telegram ndër të tjera thuhet: I nderuar z. Kryeminister, vendimi i Bashkimit Evropian për heqjen e vizave  për qytetarët e Malit të Zi është përshëndetur nga të gjithë qytetarët e Ulqinit. Kjo është dëshmi për arritjet e reformave të qeverisë dhe përpjekjet e mëtutjeshme për të plotësuar të gjithë standartet në mënyrë... Vazhdo

December 1, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Kryetari i Komunës së Ulqinit z.Gëzim Hajdinaga i ka dërguar telegram urimi Kryeministrit Millo Gjukanoviq
Tags: , , , ,

Hajdinaga: Nga 2 korriku dyert ne kompleksin e Valdanosit do të jenë të hapura për qytetarë, mysafirë
Duke filluar nga data 2 korrik dyert ne kompleksin e Valdanosit do të jenë të hapura për qytetarë, mysafirë dhe të interesuar të tjerë. Kjo u arrit pas takimeve që kryetari Gëzim Hajdinaga ka pasur me zyrtarë republikan dhe përfaqësues të ministrisë përkatëse. Vendimi në fjalë vlen për tërë sezonin turistik 2009. Me këtë rast luten të gjithë të interesuarit që të jenë të kujdeshëm në  mirëmbajtjen e pastërtisë dhe të shmangin ndezjet e zjarrëve që mund të ketë  pasoja të papara. Municipality... Vazhdo
Qytetarëve të Ulqinit,Hajdinaga ju uron Ditën e Evropës
Kryetari i Komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga, me rastin e Ditës së Evropës i ka dërguar një telegram urimi të gjithë qytetarëve të Ulqinit. Në urim ndër të tjera thuhet. Ju uroj Ditën e Evropës i bindur që në një të ardhme të afërt edhe ne do të jemi pjesë e Evropës së bashkuar. Ky është synimi ynë i përbashkët. Me nderime, I juaji, Kryetari i Komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga Municipality of Ulcinj / Ulqin -Montenegro Arsllan Hajdinaga  Vazhdo
Radovic: Caterers should cut prices more
National Tourism Organization continues with the campaign and effort to attract more guests: The campaign “Take a deep breath” will be pursued via leading broadcasters and media in the region and the contracts will be signed with 18 TV stations while promotional video is customized to the neighboring markets. Released article on controversial poll regarding guests from Serbia – amended. Podgorica – Managing Director of the National Tourism Organization (NTO), Sasa Radovic, said yesterday that Montenegrin caterers and hoteliers... Vazhdo
Inaugurimi i kalldremimit të qendrës së qytetit të Ulqinit
Të nderuar qytetarë, Ruajtja dhe valorizimi i trashëgimisë kulturore dhe historike është preokupimi ynë i vazhdueshëm. Pas një pune intensive nga ana e ekspertëve me kënaqësi konstatojmë se punimet ne kalldremimin e qendrës së qytetit dhe në kronin me shkalla jane drejtë përfundimit. Inaugurimi i tyre do të bëhet me datën 30 prill të enjten ora l8.30. Me këtë rast është paraparë një program i begatë kulturo artistik, ku artistë të njohur, ansamble dhe valltarë do të angazhohen për argëtimin tuaj. Ndërkohë... Vazhdo

April 28, 2009  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Inaugurimi i kalldremimit të qendrës së qytetit të Ulqinit
Tags: , , , , ,