Muzikë

Leonora Jakupi pozon në kopertinën e një reviste
Këngëtarja Leonora Jakupi do të jetë në kopertinën e një reviste të përmuajshme shqiptare. Por për të arritur deri aty këngëtarja ka urdhëruar ti plotësohen një sërë kërkesash. Si fillim këngëtarja ka refuzuar të punojë me stafin e revistës dhe ka kërkuar të bashkëpunojë vetëm me stafin e saj me të cilët punon prej kohësh. Leonora si një këngëtare me standarte të larta nuk ka dëshiruar të rrezikojë kopertinën për këtë arsye vendosi që gjithçka kishte të bënte me imazhin të ishte nën kujdesin... Vazhdo

May 6, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Leonora Jakupi pozon në kopertinën e një reviste
Tags: , , , , , ,

Big Brother Albania 2 – Muzikë për banorët
03/03/09 17:30 Pas drekës, për banorët u vendos muzikë dhe ata menjëherë filluan të kërcejnë e të argëtohen pa lënë asnjë minutë që t’u shkojë dëm. Disa kërcejnë brenda në shtëpi e disa në kopësht. Arjoni dhe Zhuljeta qëndrojnë duke i parë e herë pas here bëjnë thashetheme. Ata flasin për Mozën të cilën Arjoni e quan shumë të dashuruar pas vetes, kurse Zhuljeta i thotë se është mosha që e bën të tillë. Me ta bashkohet edhe Mesida dhe diskutojnë këngët. Ajo thotë se i di thuajse të gjitha... Vazhdo