NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI

KNSH në Mal të Zi: Telegram ngushllimi Presidentit te Kosoves
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Nr.11/12 Ulqin mĂ«, 12.02. 2012 Njoftim pĂ«r media   Kryetari i KĂ«shillit Nacional tĂ« ShqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi  z. Tahir Tahiri, me rastin e tragjedisĂ« familjare  nĂ« fshatin RestelicĂ« tĂ« Dragashit ku humbĂ«n jeten 10 anĂ«tarĂ«  tĂ« familjes Reka, i ka dĂ«rguar telegram ngushĂ«llimi Presidentes sĂ« KosovĂ«s  Znj. Atifete Jahjaga,  ku  thuhet: E nderuara Zonja Presidente, Me shqetsim dhe dhimbje... Vazhdo

February 13, 2012  :: Rajoni / Region :: Comments Off on KNSH nĂ« Mal tĂ« Zi: Telegram ngushllimi Presidentit te Kosoves
Tags: , , , ,

KNSH përkrah dhe mbështet deputetet shqiptarë
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Nr. 92 / 2001 Ulqin, mĂ« 09.09. 2011   KUMTESË PËR OPINION Reagim  KĂ«shilli Nacional i ShqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi e konsideron tĂ« papranueshĂ«m, qĂ«llimkeq dhe antishqiptar,  aprovimin njĂ«zĂ«ri(pa pĂ«rfaqĂ«suesit shqiptar) tĂ« Ligjit Zgjedhor nĂ« Parlamentin e Malit tĂ« Zi, duke pĂ«rfshirĂ« edhe opozitĂ«n .  KonsiderojmĂ« se ky moment Ă«shtĂ«  hap mbrapa  sa i pĂ«rket tĂ« drejtave dhe lirive tĂ«  shqiptarĂ«ve,... Vazhdo
KĂ«rkesat e KNSH-sĂ« pĂ«r arsim nĂ« shkollat nĂ« gjuhĂ«n shqipe nĂ« Mal tĂ« Zi – Video
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Ulqin, mĂ« 12. 07.2011   KUMTESË PËR MEDIA- Press   LĂ«nda: Njoftim pĂ«r  kĂ«rkesat e KNSH-sĂ« pĂ«r çështje tĂ« arsimit nĂ« shkollat mĂ« mĂ«sim nĂ« gjuhĂ«n shqipe nĂ« Mal tĂ« Zi KĂ«shilli Nacional i ShqiptarĂ«ve (nĂ« vayhdim, KNSH) si pĂ«rfaqĂ«sues dhe prezantues i  shqiptarĂ«ve  nĂ«  Malin e  Zi,   lidhur  me pozitĂ«n dhe statusin e shqiptarĂ«ve nĂ« fushĂ«n e arsimit, MinistrisĂ« sĂ« Arsimit... Vazhdo
Kumtesë për media të Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Zi
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN  NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Nr.  53/2011 Ulqin, mĂ« 26 mars 2011   KumtesĂ« pĂ«r media KĂ«shilli Nacional i ShqiptarĂ«ve dhe OJQ ”PAX, tĂ« shtunĂ«n, mĂ« 26. 3. 2011 nĂ« Ulqin, nĂ« organizim tĂ« pĂ«rbashkĂ«t, mbajtĂ«n TryezĂ« tĂ« rrumbullakĂ«t  mĂ« temĂ«n ”RĂ«ndĂ«sia e Regjistrimit tĂ« PopullsisĂ« pĂ«r Realizimin e tĂ« Drejtave Nacionale”. NĂ« saj tĂ« diskutimit konstruktiv dhe tĂ« argumentuar tĂ« pjesĂ«marrĂ«sve u prunĂ«... Vazhdo
KNSH-ja:  Urime festa e krishtlindjeve
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Nr. 76/10 Ulqin, më  24.12.2010 Urim pĂ«r Krishtlindje KĂ«shilli  Nacional i ShqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi, uron   besimtarĂ«t e KrishterĂ« me rastin e festĂ«s së   krishtlindjeve, me dĂ«shirĂ«n qĂ« kjo festĂ« tĂ« sjellĂ« paqe e bekim nĂ« familjet e tĂ« gjithĂ«ve. “NĂ« kĂ«tĂ« ditĂ« tĂ« harmonisĂ« e tĂ« mirĂ«kuptimit si dhe tĂ« shpresĂ«s sĂ« pĂ«rjetshme tĂ« njeriut, shfrytzojmĂ« rastin qĂ« tĂ«... Vazhdo
Urim për festën e Bajramit  të madh
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI NATIONAL CONCIL ALBANIANS IN MONTENEGRO Ulqin, mĂ« 6. 09. 2010 URIM PËR FESTËN E BAJRAMIT TË MADH KĂ«shilli Nacional i ShqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi tĂ« gjithĂ« besimtarĂ«ve tĂ« fesĂ« Islame Ju uron gĂ«zuar Bajramin e Madh me dĂ«shirĂ«n qĂ« kjo FestĂ« qĂ« vjen pas muajit tĂ« shenjtĂ« tĂ« Ramazanit, muajit tĂ« forcimit tĂ« besimit, tĂ« tolerancĂ«s, e tĂ« pastrimit shpirtĂ«rorĂ«, tĂ« na bashkojĂ« akoma mes veti duke mĂ«njanuar... Vazhdo
Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi: Gëzuar Kosovë, sot dy vjetorin e pavarësisë
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN  NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Nr.11|10 Ulqin, më   16.02 2010 URIM PRESIDENTIT TË KOSOVËS Z. FATMIR SEJDIU I nderuar z. President Sejdiu ! NĂ« emĂ«r tĂ« KĂ«shillit Nacional tĂ« ShqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi pranoni urimet ma tĂ« sinqerta dhe vĂ«llazĂ«rore  me rastin e dy vjetorit tĂ« pavarĂ«sisĂ« sĂ« KosovĂ«s. NĂ« kĂ«tĂ« pĂ«rvjetor të  rĂ«ndĂ«sishĂ«m pĂ«r popullin e KosovĂ«s,mbarĂ« kombi ShqiptarĂ«,por dhe ne shqiptarĂ«t nĂ« Malin... Vazhdo

February 17, 2010  :: Politika :: Comments Off on KĂ«shilli Nacional i ShqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi: GĂ«zuar KosovĂ«, sot dy vjetorin e pavarĂ«sisĂ«
Tags: , , , , , ,

KumtesĂ« pĂ«r Opinion: PĂ«r mandatet e garantuara tĂ« ShqiptarĂ«ve – Video
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Nr. 09 / 10 Ulqin, mĂ« 09. 02. 2010 KUMTESË PËR OPINION KĂ«shilli Nacional i ShqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi, modelin e pranuar tĂ« forcave tĂ« bashkuara politike tĂ« pozitĂ«s dhe njĂ« pjese tĂ« opozitĂ«s, nĂ« lidhje me pĂ«rfaqĂ«simin autentik tĂ« popujve pakicĂ«, nĂ« kĂ«tĂ« rast konkretisht popullit Shqiptar, qĂ« e parasheh Malin e Zi si njĂ« njĂ«si zgjedhore, por tani pa mandatet e garantuara pĂ«r ShqiptarĂ«t,... Vazhdo

February 9, 2010  :: ShoqĂ«ria / DruĆĄtvo :: Comments Off on KumtesĂ« pĂ«r Opinion: PĂ«r mandatet e garantuara tĂ« ShqiptarĂ«ve – Video
Tags: , , , ,

LajmĂ«rim: KĂ«shilli Nacional i ShqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi organizon Manifestim me rastin e shĂ«nimit tĂ« 28 NĂ«ntorit – DitĂ«s sĂ« Flamurit,
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN  NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Ulqin, 24.11. 2009 L  A J M Ë R I M KĂ«shilli Nacional i ShqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi organizon Manifestim me rastin e shĂ«nimit tĂ« 28 NĂ«ntorit – DitĂ«s sĂ« Flamurit, tĂ« shtunĂ«n, me 28 NĂ«ntor 2009, nĂ« QendrĂ«n pĂ«r KulturĂ« – Ulqin. Manifestimi fillon nĂ« orĂ«n 18-tĂ«, me  hapjen e ekspozitĂ«s figurative tĂ« piktorĂ«ve shqiptarĂ« nga tĂ« gjitha trevat shqiptare nĂ« Malin e Zi. Koncerti... Vazhdo

November 24, 2009  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on LajmĂ«rim: KĂ«shilli Nacional i ShqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi organizon Manifestim me rastin e shĂ«nimit tĂ« 28 NĂ«ntorit – DitĂ«s sĂ« Flamurit,
Tags: , , , ,

Tubimi me qytetarë të Malësisë lidhur me projektligjin për organizimin teritorial të Malit të Zi
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN  NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Ulqin mĂ«, 30. 09. 2009 NJOFTIM PËR OPINION Tema:PĂ«rfundimet e tubimit me qytetarĂ« tĂ« MalĂ«sisĂ« lidhur me Projektligjin pĂ«r Organizimin Teritorial tĂ« Malit tĂ« Zi dhe Projektligjin pĂ«r ndryshimin dhe plotĂ«simin e Ligjit pĂ«r VetĂ«qeverisjen Lokale . KĂ«shilli Nacional i ShqiptarĂ«ve në  Malin e Zi nĂ« kuadĂ«r tĂ« diskutimit  publik qĂ« po zhvillohet  lidhur me dy projektligjet: Projektligjin... Vazhdo

Page 1 of 212