Nada dhe Etida Topi

Zbulohen të dashurit e vajzave të presidentit Topi
Të jesh fëmija i njeriut më të rëndësishëm të një vendi, do të thotë të jesh me fat. Është një nga ato raste fatlume që të kujton përrallat me princër të kaltër ku personazhet jetojnë të lumtur përgjithnjë. Ndërkohë vajzat e presidentit Topi, ishin në moshën e adoleshencës kur i jati u zgjodh president i vendit. Natyrisht ishin në moshën e duhur për të kuptuar se në çfarë realiteti të ri duhej ta përshtasnin jetën e tyre e cila deri dje ishte si ajo e çdo bashkëmoshatari të kryeqytetit. Megjithatë... Vazhdo