nalas

Gëzim Hajdinaga mori pjesë në punimet e Nalas-it në Tiranë
Diskutohet për decentralizimin financiar dhe efektet e krizës globale Kryetari i Komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga mori pjesë në fillim të javës në punimet e Rrjetit të Asociacionit të Autoriteteve Lokale të Evropës Juglindore (NALAS) që i zhvilloi punimet në Tiranë. Temë bosht e takimit ishte “Decentralizimi financiar dhe mundësia e ndikimit të krizës financiare globale në punën e administratës lokale në Evropën juglindore”. Në takimin dyditor morën pjesë Javus Mildon, kryetar i Kongresit të... Vazhdo

December 4, 2008  :: Politika :: Comments Off on Gëzim Hajdinaga mori pjesë në punimet e Nalas-it në Tiranë
Tags: , ,