NATO-n dhe BE-në

Kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë Jozefina Topalli,takon Presidentin e Malit të Zi, Vujanoviq – Video
Kryetarja e Kuvendit takon Presidentin e Malit të Zi, Vujanoviç: Hapat e shpejtë të Shqipërisë drejt NATO-s, inspiruese për të gjithë rrajonin “Marrja e ftesës për anëtarësim në NATO nga Shqipëria dhe përshpejtimi i ratifikimit të protokollit të NATO-s, është një inkurajim dhe mbështetje për Malin e Zi dhe për të gjithë rajonin”. Kështu u shpreh Presidenti i Malit të zi Filip Vujanoviç, në takimin që i rezervoi Kryetares së Kuvendit të Shqipërisë dhe delegacionit që e shoqëronte. “Rajoni,... Vazhdo

January 28, 2009  :: Politika :: Comments Off on Kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë Jozefina Topalli,takon Presidentin e Malit të Zi, Vujanoviq – Video
Tags: , , ,