Nazif Cungu

Nazif Cungu,Predsjednik opštine Ulcinj
Dosadašnji predsjednik parlamenta Ljuiđ Škrelja podnio je juče neopozivu ostavku, a za njegovog nasljednika izabran je Miljazim Mustafa. Novi gradonačelnik je Nazif Cungu, jer dosadašnjem Gzimu Hajdinagi mandat ističe 28. septembra ULCINJ – Novokonstituisani koalicioni blok partija koji čine Forca, SDP, Perspektiva, Anamalski ogranak DUA sa četiri odbornika, formalizovao je na jučerašnjoj sjednici Skupštine inače nespornu političku činjenicu i preuzeo parlamentarnu i izvršnu vlast. Sam početak zasijedanja, osim jednočasovnog... Vazhdo

September 23, 2011  :: news :: Comments Off on Nazif Cungu,Predsjednik opštine Ulcinj
Tags: , ,

Nazif Cungu le nouveau Maire de Ulcinj,prend fonction
Le Conseil de la ville de Ulcinj-Monténegro est désormais opérationnel avec l’élection ce jeudi du nouveau Maire de Ulcinj Monsieur Nazif Cungu. « Ma mission est de répondre aux problématiques de la population de Ulcinj, de gérer le quotidien, et d’offrir des services suffisants et de qualité ; mais être maire, c’est aussi savoir être volontaire, visionnaire et ambitieux, néanmoins raisonnable pour offrir un avenir heureux » a-t-il déclaré a la presse. Le nouveau Maire de la ville de Ulcinj, Monsieur Nazif Cungu,était... Vazhdo

September 22, 2011  :: Bota :: Comments Off on Nazif Cungu le nouveau Maire de Ulcinj,prend fonction
Tags: , ,

Nazif Cungu new Mayor of the Municipality of Ulcinj
It is an honor and a pleasure to wish you a sincere and hearelt “Welcome”from myself and the citizens of this wonderful city. As the Mayor of the Municipality of Ulcinj, I want to ensure you that in our town you will feelyourselves truly welcomed. We want you to enjoy your vacation while visiting Ulcinj, but most importantly, we hope to see you time and again! Our goal is to develop Ulcinj into a high-quality tourist destination. Evidence that we are succeeding can be found in the growing number of guests that visit our city every... Vazhdo
Fjalimi i Nazif Cungut me rastin e zgjdhjes per Kryetar te Komunes – Video
Të nderuar keshilltare,te nderuar  qytetarë të Komunës së Ulqinit. Sot ne komunen e Ulqinit ka ndodhur nje ndryshim i madh ne qeverisjen lokale. Koalicioni i ri i Kuvendit Komunal më ka besuar mua udheheqjen e Komunës së Ulqinit duke shënuar një kthesë te madhe në jetën politike  të Komunës sonë. Unë kam nder dhe kënaqësi  që të marr përsipër sot këtë përgjegjësi të lartë politike. Nderi që më ashte dhan, më obligon  për të punuar në përmbushjen e  interesaave të qytetarëve të komunës dhe për... Vazhdo
Per Shumicen e re ne Kuvendin e Komunes se Ulqinit shprehen liderët politik – Video
Partia Forca në Ulqin ka prezantuar shumicën e re të Kuvendit të Komunës së Ulqinit, e cila i është dorëzuar shërbimit të Kuvendit me iniciativën për shkarkimin e kryetarit të Kuvendit, propozimi i kryetarit të ri të Kuvendit dhe iniciativa për shkarkimin e Gëzim Hajdinagës nga posti kryetarit te Komunës se Ulqinit. Per Shumicen e re ne Kuvendin e Komunes se Ulqinit shprehen liderët politik: Kryetari i Këshillit Komunal të Partisë Demokratike të Socialistëve në Ulqin Luigj Shkrela, deklaroi se PDS do të pranojë... Vazhdo
Škrelja: Neću opstruirati izbor mog naslednika
Predsjednik Skupštine opštine Ulcinj Luiđ Škrelja zakazao je za 22. septembar vanrednu sjednicu lokalnog parlamenta na kojoj će se birati novi predjednik opštine i predsjednik skupštine, nakon što je rascjepom u DUA vladajuća koalicija te partije sa DPS i PDP izgubila podršku četiri odbornika, a time i skupštinsku većinu. Na konferenciji za novinare sazvanoj povodom saopštenja Nove demokratske snage Forca, u kojem se Škrelja optužuje da oteže sa zakazivanjem sjednice i gdje se traži njegova ostavka, prvi čovjek lokalnog... Vazhdo

September 2, 2011  :: news :: Comments Off on Škrelja: Neću opstruirati izbor mog naslednika
Tags: , , ,

KUMTESE, Thirrja e Kuvendit te Komunes
Iniciativa e shumicës së re parlamentare për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme të Kuvendit është dorëzuar sipas Kushtetutës, ligjit dhe vendimeve. Kushtetuta përcakton se seancat e rregullta nuk mund të thirren në periudhën prej 01 gusht deri me 30 shtatorë, dhe pasi që seanca duhet të mbahet gjatë muajit shtatorë, ne kemi kërkuar mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme. Kryetari i Kuvendit zotëri Shkrela ka premtuar publikisht se nuk do të bëjë kurrfarë obstruksioni dhe sapo të pranoj iniciativën me 17... Vazhdo

August 30, 2011  :: Politika :: Comments Off on KUMTESE, Thirrja e Kuvendit te Komunes
Tags: , , , ,

Nazif Cungu zëvendëson Gëzim Hajdinagën!
Ulqin, 22 gusht 2011 – Partia Forca në Ulqin ka prezantuar shumicën e re të Kuvendit të Komunës së Ulqinit, e cila i është dorëzuar shërbimit të Kuvendit me  iniciativën për shkarkimin e kryetarit të Kuvendit, propozimi i kryetarit të ri të Kuvendit dhe iniciativa për shkarkimin e Gëzim Hajdinagës nga posti kryetarit te Komunës se Ulqinit. Kryetari i ri i Komunës së Ulqinit sipas marrëveshjes së shumicës së re do të jetë Nazif Cungu. Nazif Cungu tha se ndihet i kënaqur që të prezantoj shumicën e re në... Vazhdo
Cungu: Nemamo dogovor sa DPS-om
Lider Force, budući predsjednik ulcinjske opštine, Nazif Cungu, za Antenu M odbacio navode DPS-a da su se te dvije partije načelno dogovorile o koaliciji na lokalnom nivou. Kada je juče nastala nova većina u ulcinjskoj Skupštini koju čine nekadašnja četiri odbornika Demokratske unije Albanaca, Forca,  SDP i Perspektiva, predsjednik Skupštine Luiđ Škrelja iz DPS-a optužio je Forcu za nepoštovanje dogovora koji su načelno postigli prije nekoliko dana. Tim sporazumom se, tvrdi Škrelja, podrazumijevalo da Forca bude dio koalicije... Vazhdo

August 20, 2011  :: news :: Comments Off on Cungu: Nemamo dogovor sa DPS-om
Tags:

Shumica e re ne Kuvendin e Komunes se Ulqinit
 Të nderuar qytetarë, të nderuar përfaqësuese te medijëve! Kemi kënaqësi që këtu, sot  të ju prezentojm shumicën e re në kuvendin komunal te Komunës së Ulqinit e formuar  me qëllim të sinqert ne bazë të rrespektit të ndërsjellët dhe vendosmërisë që Komuna e Ulqinit të fitoj një qeverisje profesionale, të përgjegjëshme, të ndershme dhe efikase. Kjo shumicë është e përbër prej  subjekteve dhe  këshilltarëve në Kuvendin komunal  siç vijonë: Forca e re demokratike me 11 këshilltarë, Dega e anës... Vazhdo

Page 28 of 39« First...1020...2627282930...Last »