Nazif Cungu

Albanci pominju svog kandidata
Ulcinj/Podgorica – Postoji mogu?nost da albanske partije imaju svog predsjedni?kog kandidata i od te odluke zavisi koga ?e one podržati na izborima, re?eno je “Vijestima” nakon sino?njeg sastanka rukovodstva Nove demokratske snage Forca i lidera Pokreta za promjene Nebojše Medojevi?a. Izvor iz Force, koji je prisustvovao sastanku u Ulcinju, rekao je Vazhdo  Vazhdo

January 25, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Albanci pominju svog kandidata
Tags: , , , , ,

Opozita kërkon dorëheqjen e Fuad Nimani
ULQIN, 22 JANAR — Lideri i opozitës së Ulqinit, Nazif Cungu, kryetar i Forcës së re Demokratike, që është edhe partia më e madhe nacionale e shqiptarëve në Mal të Zi, ka kërkuar ditën e martë në Kuvendin e Ulqinit dorëheqjen e parevokueshme të ministrit aktual të pakicave në Qeverinë e Malit të Zi,Fuad Nimani dhe ish–kryetar i Komunës së Ulqinit. Vazhdo  Vazhdo
Ljui? Škrelja:Ne?emo ništa prepustiti zaboravu
Ulcinj – Ulcinjska Skupština ju?e je, bez prisustva ve?eg dijela opozicije, jednoglasno usvojila odluku o završnim ra?unima budžeta opštine za 2004, 2005. i 2006. “uz poštovanje, primjenu i obavezu otklanjanja svih nepravilnosti koje su uo?ile državne revizorske institucije”. Vazhdo  Vazhdo
Organizata turistike e Ulqinit
Forca e re demokratike, ka jap kontribut të madh për themelimin e organizatës lokale Turistike dhe në mënyre aktive është kyçur në diskutimin publik ashtu që teksti i këtij vendim të jetë i përmirësuar, duke inkuadruar në vendim disa pjesë në bazë të Ligjit mbi organizata Turistik dhe duke përdorur praktikën e Komunave tjera për ti Vazhdo  Vazhdo

January 22, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Organizata turistike e Ulqinit
Tags: , , , , ,

Mosaprovimi i llogarisë përfundimtare të komunës së ulqinit dhe buxhetit për vitin 2008
Kjo kumtese,me te cilën jemi drejtuar opinionit,ka për qellim qe ti rikujtojmë organet përgjegjëse te Komunës Vazhdo  Vazhdo

January 8, 2008  :: Politika :: Comments Off on Mosaprovimi i llogarisë përfundimtare të komunës së ulqinit dhe buxhetit për vitin 2008
Tags: , , , , , , , , , ,

Page 39 of 39« First...102030...3536373839