nazif veliq

Realizimi i qeverisjes lokale në Ulqin – Anketë e OJQ “HORIZONTI I RI”
OJQ “HORIZONTI I RI” PRESS CONFERENCE, 24.11.2011 Anketa me qytetarë, rezultatet e së cilës po i paraqesim në këtë prezantim, është pjesë e projektit “QYTETARËT INFORMOHEN – QYTETARET PARTICIPOJNË” të cilin e realizon organizata e shoqërisë civile “Horizonti I Ri” me mbështetjen e Fondit Ballkanik për Demokraci . Ky projekt paraqet vazhdimin e aktiviteteve dhe angazhimit shumëvjeçar të organizatës sonë, të cilat kanë për qellim promovimin e konceptit të qeverisjes së mirë lokale dhe... Vazhdo

November 24, 2011  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Realizimi i qeverisjes lokale në Ulqin – Anketë e OJQ “HORIZONTI I RI”
Tags: , , ,

Shkolla e integrimeve euro-atlantike për gjimnazistët e Ulqinit
Me dëshirën që të rinjve t’iu ofrohen njohuri dhe informacione mbi proceset më të rëndësishme për shoqërinë tonë që do të zhvillohen në vitet e ardhshme, Organizata e shoqërisë civile „HORIZONTI i RI“ me mbështetjen e Ambasadës amerikan në Mal të Zi, organizon Shkollën e integrimeve euro‐atlantike. Shkolla për Integrimet euro‐atlantike është program i edukimit joformal i cili ofron një mundësi të veçantë për informim cilësor për historikun, idenë, kornizën institucionale të Bashkimit... Vazhdo

February 10, 2011  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Shkolla e integrimeve euro-atlantike për gjimnazistët e Ulqinit
Tags: , , ,